Μια σειρά από φωτογραφίες της λευκής έκδοσης του Sony Xperia i1 Honami εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, δίνοντας μας μια εικόνα για της συσκευής από κάθε πλευρά της, επιβεβαιώνοντας συγχρόνως την κάμερα 20.7MP.

white-honami-1

Το Sony Xperia i1 Honami σε γενικές γραμμές δεν είναι ντροπαλό με τον φακό καθώς το έχουμε δει αρκετές φορές σε φωτογραφίες, είτε στην μαύρη έκδοση, είτε στην μωβ. Αυτή τη φορά βλέπουμε αναλυτική φωτογράφιση της λευκής συσκευής, μέσα από το κινέζικο site Difi.wo. Στις φωτογραφίες μάλιστα υπάρχει και μια που το συγκρίνει με το iPhone 5.

Η κάμερα των 20.7 MP επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά,  από την φωτογραφία με το πίσω μέρος της συσκευής, καθώς και από το UI της κάμερας, στο οποίο φαίνεται η επιλογή ανάλυσης.

Από τις φωτογραφίες δεν μπορούμε να δούμε τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Περιμένουμε όμως παρόμοιο hardware με αυτό του Xperia Z Ultra, που περιλαμβάνει επεξεργαστή Snapdragon 800, 2GB RAM ενώ το περιμένουμε με Android 4.3 Jelly Bean. Η μπαταρία της συσκευής αναμένεται στα 3.000mAh, ικανή να τροφοδοτήσει επαρκώς την 1080p οθόνη των 5 ιντσών. Τέλος αναμένουμε υποστήριξη βίντεο ανάλυσης 4Κ.

Η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί στις 4 Σεπτεμβρίου. Για να δούμε η Sony θα καταφέρει να τραβήξει την προσοχή του κόσμου από το Galaxy Note III που ανακοινώνεται την ίδια μέρα; Επίσης, θα δούμε την καλύτερη κάμερα σε Android smartphone ή θα πέσουμε σε κάτι χαμηλότερο των προσδοκιών;

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έβγαλε και ψυγειοκαταψύκτη η Sony και με κάμερα 20.7MP μπράβο της έπραξε.. όσο και για τον αν τραβήξει την προσοχή του κόσμου από το Note III λίγο ( μάλλον πολύ ) δύσκολο!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.