Εδώ και αρκετό καιρό ακούμε φήμες για το Sony Honami. Σήμερα η φημολογία επιστρέφει και πλέον έχουμε και εικόνα για να συμπληρώσει ένα ακόμα μέρος του παζλ. Μαζί με τις φωτογραφίες όμως, έχουμε και ένα system dump που μας προδίδει και κάποια από τα χαρακτηριστικά της συσκευής!

 

Sony-Honami-ui

 

Το Sony Honami θα έρθει με ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον, με αναβαθμισμένο launcher, νέο app drawer ακόμα και αναβαθμισμένες εφαρμογές, όπως το νέο Walkman app. Υπάρχει επίσης και μια νέα έκδοση από μικροεφαρμογές, που επιτρέπει στους χρήστες να τρέξουν πολλαπλές εφαρμογές στην οθόνη παράλληλα!

Honami-SS3

 

Το Sony Honami είναι πλέον μια από τις πιο αναμενόμενες συσκευές τις χρονιάς και αυτό λόγω της κάμερας του, που φημολογείται πως θα είναι στα 20ΜΡ και ικανή να τραβήξει βίντεο ανάλυσης 4Κ (4000×2000 pixels) και επιβεβαιώνεται από το build.prop που βρέθηκε μέσα στο system dump. Μαζί με την ανάλυση όμως βρέθηκαν και διάφορα νέα features.

Honami-SS1

Στην φωτογραφία παρακάτω βλέπουμε Augmented Reality ενσωματομένο στην κάμερα. Το κλιπ του δεινοσαύρου ένα από τα πολλά modes της λειτουργίας Augmented Reality, που ενεργοποιείται από την κάμερα! Παραπάνω πληροφορίες για την συσκευή δεν έχουμε αλλά φαίνεται πως θα είναι κάτι το οποίο αξίζει να περιμένουμε!

 

Honami-SS2

Δείτε όλη την γκαλερί με της φωτογραφίες από την συσκευή

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.