Η παρουσίαση της Sony ολοκληρώθηκε με ένα αρκετά ενδιαφέρον αξεσουάρ, το GCM10 Game Controller Mount, που είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του. Δέχεται συσκευές της εταιρίας και τις μετατρέπει σε φορητές κονσόλες.

sony-game-controller-mount-710x472

To Game Controller Mount είναι σαν Dock για την συσκευής σας, επιτρέποντάς σας να το συνδέσετε σε ένα χειριστήριο PlayStation 4. Η συσκευή μοιάζει με κλιπ, που μπορεί να κολλήσει οποιαδήποτε συσκευή στο χειριστήριο και λειτουργεί σαν σύνδεσμος ανάμεσα στην συσκευή και στο χειριστήριο.

Στην συσκευασία δεν περιλαμβάνεται το χειριστήριο του PlayStation 4, οπότε θα πρέπει να το αγοράσετε ξεχωριστά, και δεν είναι τόσο φθηνό. Το Game Controller Mount είναι συμβατό με Xperia Z3, Xperia Z3 Compact και Xperia Z3 Tablet Compact, καθώς οι συσκευές υποστηρίζουν PlayStation 4 Remote Play.

Όπως και το PS Vita, η νέα συσκευή της Sony, θα μπορεί να κάνει streaming από την κονσόλα σας, μέσω του τοπικού Wi-Fi. Αυτό θα σας επιτρέψει να παίζει παιχνίδια της κονσόλας σας, σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού. Κάτι παρόμοιο είχαμε δει στο Review του NVidia Shield, και είχαμε εντυπωσιαστεί.

Φυσικά το χειριστήριο θα σας βοηθήσει να πετύχετε καλύτερα σκορ στα περισσότερα παιχνίδια σας, και θα αυξήσει την ανταγωνιστικότητα σας.

Αρκετά ενδιαφέρον αξεσουάρ, αρκεί φυσικά να έρθει στην κατάλληλη τιμή, δεδομένου πως θα πρέπει να αγοράσετε το χειριστήριο του PS4.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.