Η Sony δημοσίευσε τα έσοδά της για το έτος 2015 τα οποία χαρακτηρίζονται με πτώση, λόγω της κακής πορείας των Xperia smartphones στην αγορά το περασμένο έτος.

Xperia-Z3

Όπως φαίνεται από την ανάλυση που δημοσιεύτηκε, τα οικονομικά της εταιρίας πέσανε κατά 1,3%, δηλαδή χάθηκαν περίπου 71,7 δισεκατομμύρια δολάρια λόγω της κάκιστης πορείας των Xperia, ενώ ταυτόχρονα σώθηκαν αρκετά δις λόγω των εξαιρετικών πωλήσεων του PlayStation 4.

Συγκεκριμένα, οι τομείς Xperia mobile και devices (περιλαμβάνει αισθητήρες εικόνας, μπαταρίες και συστήματα καταγραφής εικόνας) είχαν τις μεγαλύτερες απώλειες , ενώ ο τομέας gaming που περιλαμβάνει hardware και software τα πάει περίφημα, αυξάνοντας κατά 11.8% τα έσοδα του. Οι πωλήσεις στις κάμερες και τα  home entertainment and sound έχουν μείνει στα ίδια επίπεδα με το 2014.

Λέτε να ανακάμψει η Sony μετά το περσινό, καταστροφικό οικονομικό έτος;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.