Μπορεί η LG να έχει πέσει με τα μούτρα για την αναβάθμιση του LG G3 σε Android 5.0 Lollipop, αλλά δεν είναι η μόνη. Από ότι φαίνεται και η Sony κάνει το ίδιο, όπως επίσης και η HTC που έχει δηλώσει πως θα δώσει την αναβάθμιση 90 μέρες αφότου πάρει τον κώδικα του Android 5.0.


sony lollipop

Οι συνεργάτες της εταιρίας στην Σουηδία φαίνεται πως συνεχίζουν να υποστηρίζουν την εταιρία ακόμα και μετά τον διαχωρισμό Sony με Ericsson. Έτσι η εταιρία κάνει το beta testing της στην χώρα, κάτι που συμβαίνει και για τις Android 5.0 ROMs της. Έτσι έχουν ήδη ξεκινήσει την κυκλοφορία beta εκδόσεων του λειτουργικού, για τα Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact.

Μπορεί να εγγραφεί ο καθένας στο πρόγραμμα, αλλά θα πρέπει να μπλέξει με σουηδικούς παρόχους, κάτι που δεν ειναι τόσο εύκολο. Αν πάλι μένετε στην Σουηδία, τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα και μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας εδώ.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλό νέο αυτό για τις αναβαθμίσεις στη sony . Άντε να παίρνουν σειρά και τα υπόλοιπα Ζ,Ζ1,Ζ1compact,Z2 και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.