Το iPhone 6s και το iPhone 6s Plus είναι διαθέσιμα για αγορά σε διάφορες περιοχές του κόσμου από τις 25 Σεπτεμβρίου και αρκετοί είναι χρήστες που έχουν ήδη την νέα τους συσκευή στα χέρια τους. Ορισμένοι κάτοχοι των νέων iPhone της Apple όμως, ξεκίνησαν να αναφέρουν στο Reddit και σε διάφορα άλλα forums, πως το νέο τους smartphone σβήνει μόνο του χωρίς κανέναν προφανή λόγο.

iPhone-6s-Live-Photos-640x416

Ενώ το iPhone 6s και το 6s Plus φαίνεται να ανήκουν στην πλειοψηφία αυτού του περιστατικού, κάποιοι χρήστες του iPhone 6 αναφέρουν επίσης το ίδιο πρόβλημα, έτσι είναι πολύ πιθανό το iOS 9 να είναι η αιτία του προβλήματος. Όταν η συσκευή σβήσει, ο μόνος τρόπος για να ενεργοποιηθεί ξανά, είναι πατώντας το Power Button και το Home Button για 10 δευτερόλεπτα, ώστε να γίνει αναγκαστική επανεκκίνηση.

Η Apple δεν έχει ακόμη κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το θέμα, ούτε έχει αποκαλύψει την αιτία του, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσει το συντομότερο. Αν οι τυχαίες απενεργοποιήσεις αποδειχθούν ότι σχετίζονται με το λογισμικό και δεν συνδέονται με το hardware, στην επόμενη ενημέρωση λογισμικού λογικά το πρόβλημα θα έχει διορθωθεί.

Εκτός από το παραπάνω πρόβλημα, οι χρήστες του iPhone 6s και του iPhone 6s Plus παραπονέθηκαν επίσης για υπερθέρμανση στα κουμπιά, για αργή απόδοση, για πρόβλημα στην ανταπόκριση του σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων και για διάφορα άλλα θέματα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ