Μια σειρά από υποτιθέμενα μη ανθρώπινα πτώματα εξωγήινων παρουσιάστηκαν σε Μεξικανούς πολιτικούς στο Κογκρέσο του Μεξικού. Τα δύο μικρά υποτιθέμενα πτώματα εξωγήινων, που ανασύρθηκαν από το Περού, παρουσιάστηκαν στην Πόλη του Μεξικού την Τετάρτη, προκαλώντας ενθουσιασμό στην κοινότητα των θεωρητικών συνωμοσίας για τα ΑΤΙΑ.

Σοκαριστικές φωτογραφίες από πτωματα εξωγηίνων στο κογκρέσο

Στην εκδήλωση πρωτοστάτησε ο δημοσιογράφος και ουφολόγος Jaime Maussan, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι τα μουμιοποιημένα δείγματα δεν αποτελούν μέρος της γήινης εξέλιξής μας, με σχεδόν το ένα τρίτο του DNA τους να παραμένει άγνωστο, όπως τονίζουν διάφορα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης. Οι ισχυρισμοί του αυτοαποκαλούμενου ουφολόγου δεν έχουν αποδειχθεί, ενώ θα πρέπει να αναφερθεί πως ο ίδιος έχει συνδεθεί στο παρελθόν με ισχυρισμούς για ανακαλύψεις που αργότερα διαψεύστηκαν.

Ο Maussan είπε στους παρευρισκόμενους ότι τα δείγματα είχαν μελετηθεί από επιστήμονες του Autonomous National University of Mexico (UNAM), οι οποίοι ήταν σε θέση να αντλήσουν στοιχεία DNA χρησιμοποιώντας ραδιοχρονολόγηση. Αφού έγιναν συγκρίσεις με άλλα δείγματα DNA, διαπιστώθηκε ότι πάνω από το 30% του DNA των δειγμάτων ήταν άγνωστο.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης παρουσιάστηκαν επίσης ακτινογραφίες, με τους ειδικούς να καταθέτουν ενόρκως ότι το ένα από τα σώματα φαίνεται να έχει αυγά στο εσωτερικό του, ενώ και τα δύο λέγεται ότι είχαν εμφυτεύματα από πολύ σπάνια μέταλλα, όπως το Όσμιο.

Ο Maussan έχει συνδεθεί στο παρελθόν με ισχυρισμούς για εξωγήινες ανακαλύψεις που αργότερα διαψεύστηκαν, όπως πέντε μούμιες που βρέθηκαν στο Περού το 2017, οι οποίες αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν ανθρώπινα παιδιά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Ρε σεις έλεος με το click bait και τις ανακρίβειες..
  ΤΙΤΛΟΣ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΤΏΜΑΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ
  ΑΡΘΡΟ: ΜΊΑ ΣΕΙΡΆ ΑΠΌ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ
  ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΥΦΟΛΟΓΟΣ
  ΑΥΤΟΑΠΟΚΟΥΛΟΥΜΕΜΟΣ ΟΥΦΟΛΟΓΟΣ
  ΕΊΧΕ ΣΥΝΔΕΘΕΊ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΜΕ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.