Η Samsung ανακοίνωσε τη σειρά Galaxy S24 series μόλις εχθές και μια από τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις ήταν τα AI χαρακτηριστικά. Προς το παρόν, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση, όχι όμως από τον επόμενο χρόνο.

Στα ψιλά γράμματα των ανακοινώσεων βρίσκεται και η αναφορά ότι τα Galaxy S24, S24 Plus και S24 Ultra θα παραμείνουν δωρεάν μόνο μέχρι το τέλος του 2025. Να τι ακριβώς έγραφε η Samsung: Galaxy AI features will be provided for free until the end of 2025 on supported Samsung Galaxy devices. Different terms may apply for AI features provided by third parties.

Δυστυχώς, το άτομο που υπέδειξε την εν λόγω πρόταση στο X διέγραψε στη συνέχεια το post του. Η Samsung δεν το αναφέρει ξεκάθαρα ότι θα χρεώνει από το 2026 και μετά, ωστόσο η πρόταση αυτό δείχνει. Πολλά από αυτά τα AI χαρακτηριστικά εξαρτώνται από το cloud και ίσως να μην μπορέσει να απορροφήσει το κόστος μετά το 2025.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.