Τα Office 2021 είχαν κάνει το επίσημο ντεμπούτο τους στις 5 Οκτβωβρίου του 2021, μαζί με τα Windows 11, και αντικατέστησαν τα Office 2019. Και πλέον, στη πιο κατάλληλη στιγμή, το Godeal24 προσφέρει το MS Office Pro 2021 για Windows όπως και τα MS Office Home and Business για Mac 2021 στις καλύτερες τιμές.

Κατά τη διάρκεια της Godeal24’s Easter Sale  που τρέχει αυτήν την περίοδο, ο χρήστης μπορεί να αγοράσει το Office 2021 ακόμη και για 13.05€/PC και για MAC στα 37.99. Σε τέτοιες χαμηλές τιμές δεν υπάρχει λόγος να μην αναβαθμιστείς στο MS Office.

Παράλληλα μπορείς να αγοράσεις τα Windows 10 Pro από 6.12€, τα οποία θα μπορούν να αναβαθμιστούν στη τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 11 Pro εντελώς δωρεάν! Με το Godeal24, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι οι συναλλαγές σου είναι 100% ασφαλείς και καλύπτονται από lifetime support και ενημερώσεις από την Microsoft. Και το ακόμη καλύτερο, το κλειδί το πληρώνεις μια φορά, δεν υπάρχουν επαναλαμβανόμενες χρεώσεις.

Limited Time Sale: Genuine MS Office 2021 from 13.05€!

Με τη σουίτα Microsoft Office 2021 δεν θα χρειαστεί να ανανεώσεις τη συνδρομή σου κάθε χρόνο Στην Godeal24’s Easter Sale, μπορείς να αγοράσεις την lifetime έκδοση του Office 2021 Pro Plus για μόλις 24.25€ ενώ αν αγοράσεις περισσότερες άδειες η τιμή πέφτει στα 13.05€/PC! Επιπροσθέτως το Godeal24 παρέχει Office έκδοση για Mac στις καλύτερες τιμές.

Limited Time Sale: Genuine Windows 10 και Windows 11 στις καλύτερες τιμές!

Αν και η νέα λειτουργία AI των Windows 11 έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής πρόσφατα, τα Windows 10 αποτελούν την κυρίαρχη επιλογή πολλών. Αν και τα Windows 10 δεν πωλούνται πλέον επίσημα τα Windows 10 Pro στο Godeal24 κοστίζουν μόλις 6.12€!

Ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις σε cost-effective bundles!

Ως 50% έκπτωση σε Windows και Office! (κωδικός κουπονιού ” SGO50“)

>>> Get More

 

Περισσότερα εργαλεία στις καλύτερες τιμές!

Get More Tools>>>

 Στο Godeal24, μπορείς να εξοικονομήσεις σημαντικά χρήματα σε κλειδιά λογισμικού Microsoft και πλήθος άλλων εργαλείων. Συγκεκριμένα, μπορείς να αποκτήσεις κλειδιά για Windows OS και MS Office σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Κάνε τις αγορές σου εύκολα και γρήγορα και επωφελήσου από τη γρήγορη ψηφιακή παράδοση του Godeal24 που στέλνει το κλειδί στο email σου σε δευτερόλεπτα μετά την πληρωμή. Επιπλέον με 98% βαθμολογία στο TrustPilot 98% και 24/7 τεχνική υποστήριξη μπορείς να είσαι βέβαιος και σίγουρος για τις αγορές σου.

Το Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και lifetime after-sales service για να χρησιμοποιήσεις το προιόν σου χωρίς προβλήματα!

Contact Godeal24: [email protected]

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.