Τα προβλήματα με τις θερμοκρασίες του Qualcomm Snapdragon 810 είναι γνωστά και έχουν σαν αποτέλεσμα να έχουμε throttling αρκετά γρήγορα, μειώνοντας τις επιδόσεις της συσκευής. Οι ελπίδες μας έχουν στραφεί στον Snapdragon 820, αλλά έρχεται σήμερα ένα tweet από τον ιδιαίτερα αξιόπιστο Ricciolo και μας κόβει τα φτερά, αφού μας λέει πως ίσως θα πρέπει να περιμένουμε για τον Snapdragon 830, πριν πάρουμε καινούρια συσκευή.

820H

Σύμφωνα με το tweet του Ricciolo ο Snapdragon 810 και ο Snapdragon 820Δεν είναι τόσο διαφορετικοί στο θέμα τον προβλημάτων θερμοκρασίας“. Συνεχίζει λέγοντας πως το πρόβλημα θα λυθεί μερικώς στον Snapdragon 830, που αναμένεται στο τρίτο τρίμηνο του 2016.

Σύμφωνα με τον Κινέζο αναλυτή Pan Jiutang, η Qualcomm θα ξεκινήσει την κυκλοφορία του Snapdragon 820 τον Δεκέμβριο του 2015, με το πρώτο τηλέφωνο που θα τον διαθέτει να είναι το Xiaomi Mi5 Plus.

O Snapdragon 820 θα διαθέτει τους νέους 64-bit πυρήνες Kyro, με μέγιστη ταχύτητα τα 3GHz.

Ο Ricciolo δεν μας έδωσε κάποια έξτρα στοιχεία για να αποδείξει τα λεγόμενά του, για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσουμε μια πισινή σχετικά με αυτή τη διαρροή.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ