Το Snapdragon 8 Gen 4 θα είναι το πρώτο smartphone SoC της Qualcomm εξοπλισμένο με custom Oryon cores σε μια προσπάθεια η εταιρεία να υιοθετήσει το ίδιο configuration που συναντάμε και στην οικογένεια των A-series επεξεργαστών. Όπως επισημαίνει σε άρθρο του το wccftech, θα είναι η καλύτερη αρχιτεκτονική που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα η Qualcomm.

Οι επιδόσεις του επεξεργαστή σκοτώνουν, καθώς μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε σε κορεατικό forum συνοδευόταν από την αναφορά ότι ο επεξεργαστής έτρεχε το Geshin Impact για 45 λεπτά στα 1080p χωρίς να παρουσιάζει οποιαδήποτε αστάθεια ή προβλήματα επιδόσεων.

Μάλιστα, προηγούμενη αναφορά του Wccftech επισήμαινε ότι η Adreno 830 GPU του Snapdragon 8 Gen 4 που έτρεχε το Wild Life Extreme Stress Test σημείωνε 10% καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τον Apple M2.

Ποια στοιχεία καταθέσεων στέλνουν οι τράπεζες στην ΑΑΔΕ εντός 2024

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.