Οι οικονομικές συσκευές της αγοράς πρόκειται να βελτιωθούν κατά 25% με το νέο chipset της Qualcomm, τον Snapdragon 450. Παρά το γεγονός ότι ανήκει στην σειρά 4xx επεξεργαστών, αυτό το chipset είναι μια ανανεωμένη έκδοση του Snapdragon 625 και έρχεται να αντικαταστήσει τον Snapdragon 435.

Το νέο chipset διαθέτει οκτώ πυρήνες Cortex-A53 και υπόσχεται αύξηση ταχύτητας επεξεργασίας κατά 25% σε σχέση με τον SD435. Αναβάθμιση υπάρχει και στην GPU, αφού ενσωματώνει την Adreno 506, η οποία θα προσφέρει επίσης αύξηση 25% στις επιδόσεις των παιχνιδιών.

Φυσικά, το κύριο σημείο αυτού του νέου επεξεργαστή είναι ότι είναι χτισμένο στα 14nm – αυτό είναι κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά από στην σειρά Snapdragon 4xx. Η κατανάλωση ενέργειας κατά τη διάρκεια του gaming θα μειωθεί μέχρι και 30% και η Qualcomm αναμένει ότι οι μπαταρίες θα προσφέρουν έτσι έως και 4 ώρες περισσότερη ενεργή χρήση σε σύγκριση με το παλιό chipset.

Ο Snapdragon 450 προσφέρει επίσης υποστήριξη για νέες λειτουργίες κάμερας. Έτσι, μπορεί να καταγράψει βίντεο 1080p στα 60fps και υποστηρίζει διπλές κάμερες (μέχρι 13MP + 13MP). Μπορεί να υποστηρίξει ακόμα και πραγματικό bokeh εφέ στις φωτογραφίες! Ένα πράγμα λείπει σε σύγκριση με τον SD625, ωστόσο, και αυτό είναι η καταγραφή βίντεο 4K. Μικρό το κακό!

Υπάρχουν ακόμα μερικές άλλες βελτιώσεις, όπως η υποστήριξη για USB 3.0, το QuickCharge 3.0 (80% φόρτιση σε 35 λεπτά) αλλά και Wi-Fi ac.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.