Το SmartTubeNext είναι ένα Youtube app για Android TVs και TV boxes εντελώς δωρεάν και ανοικτού κώδικα. Υπόσχεται ότι αποκλείει με τον καλύτερο τρόπο τις διαφημίσεις, υποστηρίζει το Sponsorblock, ωστόσο στα μειονεκτήματά του είναι η υποστήριξη casting που σύμφωνα με τον developer μπορεί να μην στο ίδιο επίπεδο με το επίσημο Youtube app.

Τρόποι εγκατάστασης:

  • ο πιο εύκολος: Κατεβάζεις τον Downloader by AFTVnews στο Android TV box σου και τον ανοίγεις και πληκτρολογείς kutt.it/stn_beta or kutt.it/stn_stable, επιβεβαιώνεις τα security prompts. Μπορείς επίσης να πληκτρολογήσεις είτε  79015 (για τη beta) ή 28544 (για τη stable) αν και όπως σημειώνει ο developer της εφαρμογής θα χρειαστεί να κάνεις ένα πρόσθετο βήμα και να εγκαταστήσεις το AFTVnews Downloader browser addon.
  • εγκατέστησε ένα file transfer app στο Android TV, κατέβασε το APK στο smartphone σου ή στο PC και μετέφερέ το στην TV. Όπως το Send Files to TV από το Google Play Store.
  • κατέβασε το apk σε ένα USB stick, και σύνδεσε το USB stick στη συνέχεια στην TV σου. Χρησιμοποίησε επίσης ένα file manager app από το Google Play Store όπως το FX File Explorer ή το X-plore.

Μπορείς να βρεις τα αρχεία και περισσότερες πληροφορίες στο Github

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτή η εφαρμογή είναι μια τροποποιημένη έκδοση της αρχικής εφαρμογής YouTube από έμπειρους προγραμματιστές. Χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων, δοκιμάζουμε την εφαρμογή σε βάθος και προσαρμόζουμε μεμονωμένα μέρη. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές τις προσαρμογές.dynamons world
    Είναι εύκολο στη χρήση και με μεγάλη απόκριση. Διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που επιτρέπει στους χρήστες να μαθαίνουν την εφαρμογή γρήγορα και να μπορούν να τη χρησιμοποιούν αποτελεσματικά. Δοκιμάστε το σίγουρα θα το λατρέψετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.