Έχουμε δει αμέτρητα concepts και πατέντες smartphones, και σαφώς δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια εταιρεία καταθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για 4 edge curved smartphone. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό ενός τέτοιου έξυπνου τηλεφώνου και το χρωτάμε στη Samsung και το LetsGoDigital.

Η πατέντα κατατέθηκε τον Ιούλιο του 2019 και δημοσιεύθηκε πριν λίγες ημέρες, στις 24 Μαρτίου του 2020. Όπως βλέπουμε στα renders που δημιούργησε ο Concept Creator, το smartphone έχει curved πλάτη, η οποία φιλοξενεί ένα module παρόμοιο με αυτό των Samsung Galaxy S20.

Στο κάτω μέρος υπάρχει θύρα USB type-C και γρίλια για το ηχείο. Στα αριστερά δεν βλέπουμε κάποιο κουμπί, ενώ στη δεξιά μεριά ο Concept Creator έχει τοποθετήσει τα κουμπιά απενεργοποίησης του smartphone και αυξωμείωσης της έντασης του ήχου.

Τέλος, η οθόνη είναι curved σε όλες τις πλευρές με σχεδόν ανύπαρκτα bezels. Η Samsung έχει επεκτείνει τις γωνίες του πλαισίου της οθόνης, ενδεχομένως για να αυξήσει την αντοχή της συσκευής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.