Η μεγάλη γιορτή της τεχνολογίας ξεκινάει τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και για 6 συνεχόμενες εβδομάδες, σε πανελλαδικό επίπεδο, οι λάτρεις των smartphones και των gadgets θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν περισσότερα αναφορικά με τις πολυβραβευμένες και εμβληματικές συσκευές Huawei και φυσικά να τις αποκτήσουν σε μοναδικές τιμές από το δίκτυο των επίσημων συνεργατών της εταιρείας. Με τη σειρά P και τη ναυαρχίδα Huawei P30 Pro, το κορυφαίο κινητό της χρονιάς, βραβευμένο από τη EISA ως το καλύτερο smartphone 2019-2010 «EISA Best Smartphone 2019-2020» η Huawei έκανε τη διαφορά και ξεπέρασε τις απαιτητικές ανάγκες των οπαδών της φωτογράφησης μέσω smartphone που επιδιώκουν  να αιχμαλωτίζουν με άρτιο τρόπο μοναδικές στιγμές.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι τα δύο Smartphones Huawei P30 Pro και Huawei P30  έχουν τον ίδιο Kirin 980 επεξεργαστή στο εσωτερικό τους, και το καθένα τη δική του κορυφαία AMOLED οθόνη, με διαφορετικό μέγεθος αλλά ίδια ανάλυση. Στη κατηγορία της προσιτής πολυτέλειας δε θα μπορούσε να απουσιάζει η σειρά Υ με τα Huawei Y7 2019 & Y5 2019 που προσφέρουν άνετη χρήση, εξαιρετική συνολική απόδοση χρωμάτων λόγω της LCD οθόνης και είναι εξοπλισμένα με μεγάλες μπαταρίες για μακρά διάρκεια. Επιπρόσθετα, θα ακολουθήσουν τα iconic P20 και MATE 20 Lite που άφησαν το στίγμα τους στην αγορά των κινητών.

Από το Smartphone Festival δε θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα διαδραστικά photo και video masterclasses σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με φωτογράφους που θα δώσουν tips και μυστικά για τη λήψη της  την καλύτερης φωτογραφίας ή video, σε δράσεις με πολλές εκπλήξεις και επώνυμους guests. Ένα από τα βασικά θέματα που θα γνωρίσουν οι συμμετέχοντας στα masterclasses είναι το γεγονός ότι οι φωτογραφίες ή τα video από smartphone μπορούν να είναι ισάξια με αυτές των επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών και η λήψη εικόνων υψηλής ποιότητας δεν είναι πλέον προνόμιο μόνο των επαγγελματιών με εξαιρετικά εξειδικευμένο εξοπλισμό. Οι συσκευές που συμμετέχουν στο smartphone festival και θα διατίθενται από το δίκτυο των επισήμων συνεργατών της Huawei σε προνομιακές τιμές  είναι οι παρακάτω:

– Huawei Y7 2019 159 ευρώ
– Huawei Y5 2019 129 ευρώ
– Huawei P20 64 GB 299 ευρώ
– Huawei MATE 20 Lite 249 ευρώ
– Huawei P30 PRO 256 GB  949 ευρώ
– Huawei P30 PRO 128 GB 849 ευρώ
– Huawei P30  599 ευρώ
– Huawei P30 LITE 329 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.