Εξοπλισμένο με ορθογώνια οθόνη AMOLED υψηλής ανάλυσης 1.64”, το, Xiaomi Smart Band 7 Pro βελτιώνει την εμπειρία θέασης κάθε απαιτητικού χρήστη με πολύ βολικό και ευχάριστο τρόπο, χάρη στην διευρυμένη περιοχή προβολής και τη λειτουργία αυτόματης φωτεινότητας – χωρίς βέβαια να θυσιάζει τίποτα όσον αφορά στις αισθητικές λεπτομέρειες.

xiaomi smart band 7 pro

Από την παρακολούθηση του ύπνου μέχρι την παρακολούθηση της άσκησης, το Xiaomi Smart Band 7 Pro προσφέρει περισσότερα από 110 sports modes που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες μέτρησης κάθε χρήστη. Νέο στη σειρά των δημοφιλών smart band είναι το ενσωματωμένο σύστημα GNSS που επιτρέπει ταχύτερο εντοπισμό θέσης και πιο ακριβή παρακολούθηση διαδρομής, κάτι που το καθιστά το ιδανικό gadget για όλους τους λάτρεις του “on-the-go” αθλητισμού. Η συσκευή έχει αντοχή 5ATM4, διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 12 μέρες και σας βοηθά να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κλήσεων και μηνυμάτων οποιαδήποτε στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε.

Όσον αφορά στο σχεδιασμό, το συγκεκριμένο wearable διαθέτει περισσότερα από 150 watch faces, 2 διαφορετικά χρώματα για το band και 8 επιλογές σε λουράκια5. Αυτό το ολοκληρωμένο gadget πρέπει να βρεθεί στη συλλογή κάθε fashionista που θέλει να ολοκληρώσει ένα σοβαρό επιχειρηματικό look , να πάει σε ένα πάρτι ή να δείχνει κομψός στη διάρκεια της βόλτας.

Το Xiaomi Smart Band 7 Pro θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά από τις 13 Οκτωβρίου με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης ή EUR 119 μέσω των επίσημων καναλιών της Xiaomi.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.