Το Xiaomi Mi Mix μας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον από την ανακοίνωσή του, λόγω των πολύ δυνατών χαρακτηριστικών, αλλά και των καινοτομιών που ενσωματώνει. Είχαμε καιρό να δούμε τέτοιες τεχνολογίες σε συσκευή, οπότε ο ενθουσιασμός μας είναι δικαιολογημένος.

xiaomi-mi-mix-mini-leaked-featured

Η συσκευή όμως παραμένει αρκετά μεγάλη για τον μέσω χρήστη, με οθόνη 6.4 ιντσών και μέγεθος όσο ένα τυπικό εξάιντσο, οι καταναλωτές δυσκολεύονται να το αποκτήσουν. Καλά νέα όμως έρχονται από την Κίνα, αφού σήμερα μαθαίνουμε πως το Mi Mix θα αποκτήσει μικρότερο αδερφάκι, με οθόνη 5.5 ίντσες. Η συσκευή φωτογραφίζεται δίπλα στο μεγάλο Mi Mix, ώστε να δούμε την διαφορά μεγέθους. Οι φωτογραφίες δεν είναι τόσο καθαρές, οπότε ας παραμείνουμε επιφυλακτικοί.

xiaomi-mi-mix-mini-leaked

Αν όμως η φωτογραφία είναι πραγματική, τότε η συσκευή θα έχει μεν οθόνη 5.5 ίντσες, όμως το μέγεθός της θα είναι ίσο με αυτό των συσκευών στις 5.2 ίντσες οθόνης.

Από χαρακτηριστικά ακούμε πως θα έχει τον Snapdragon 821 στο εσωτερικό του, με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Αν εξαιρέσουμε τον αποθηκευτικό χώρο, τα χαρακτηριστικά είναι όμοια με αυτά του μεγάλου Mi Mix.

Σύμφωνα με την φήμη γύρω από την διαρροή, η συσκευή θα έχει την κωδική ονομασία Nano και θα ανακοινωθεί πριν το τέλος του έτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.