Εάν είστε κάτοχος του Samsung Galaxy S6 ή του Galaxy S6 Edge και θα θέλατε πολύ να χρησιμοποιείται ένα φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY για να γράφεται τα μηνύματα, τις σημειώσεις ή τις αναζητήσεις σας, μια νορβηγική εταιρεία με όνομα One2Touch φαίνεται πως έχει ό,τι χρειάζεστε, καθώς ανακοίνωσε μια πρωτότυπη θήκη-πληκτρολόγιο… την SlimType.

The-One2Touch-SlimType-cover-for-Samsung-Galaxy-S6-and-S6-edge

Η SlimType παρουσιάζεται ως “η πρώτο cover θήκη για smartphone με ολοκληρωμένο φορητό πληκτρολόγιο που τροφοδοτείται με NFC”. Από τη στιγμή που δεν έχουμε ακούσει άλλη παρόμοια θήκη για smartphone, φαίνεται πως πράγματι, είναι η πρώτη του είδους της.

Με μια άνετη υφασμάτινη επιφάνεια, η θήκη SlimType καλύπτει το Galaxy S6 ή το Galaxy S6 Edge σας και μέσω του NFC και ενός ειδικού app από το Google Play μπορείτε να πληκτρολογήσετε οτιδήποτε θέλετε. Το πληκτρολόγιο QWERTY περιλαμβάνει διάφορα πλήκτρα για γρήγορη πρόσβαση σε εφαρμογές e-mail, ημερολόγιο, επαφές και Web.

The-One2Touch-SlimType-cover-for-Samsung-Galaxy-S6-and-S6-edge-3

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε ακριβώς η SlimType θα κυκλοφορήσει. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, όταν κυκλοφορήσει, η θήκη SlimType θα κοστίζει $39 και θα είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα, λευκό, μαύρα και κόκκινο.

The-One2Touch-SlimType-cover-for-Samsung-Galaxy-S6-and-S6-edge-2

Θα αγοράζατε μια cover θήκη με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, όπως η SlimType για το smartphone σας; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή | Via

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εννοείται!!! Αφού δεν βγαίνει κινητό με physical-qwerty keyboard μια θήκη, είναι ότι πρέπει!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.