Η Bethesda εξέπληξε ευχάριστα τους φαν της για άλλη μια φορά, αφού με ένα ενδιαφέρον Easter Egg αποκάλυψε κάτι αναπάντεχο!

To Fallout και το Elder Scrolls είναι οι τίτλοι στους οποίους βασίστηκε η εταιρεία για να επιτύχει και για αυτό το λόγο δεν τους παίρνει ελαφρά, δίνοντας έμφαση σε κάθε μικρό item και side quest. Μέχρι τώρα όμως δεν είχαμε δει και πολλές ομοιότητες πέρα από το πόσο προσεγμένα είναι τα παιχνίδια των συγκεκριμένων τίτλων.

Αυτό ήρθε να αλλάξει με το Nirnroot, ένα φυτό του Elder Scrolls: Oblivion ή Skyrim που ο παίκτης έβρισκε κοντά στα ποτάμια της Tamriel και το “lootαρε” για τις θεραπευτικές του ιδιότητες!

 

FALLOUT_SKYRIM bethesda
Το φυτό Nirnroot στο Skyrim

To ίδιο φυτό ανακαλύπτει και ο παίκτης του Fallout 4, εξερευνώντας το The Prydwen, το airship της Brotherhood of Steel.

 

fallout4_nirnroot bethesda
To φυτό Nirnroot στο Fallout 4

Εκτός από την οπτική ομοιότητα, το φυτό του Skyrim μοιάζει με το πειραματικό φυτό του Fallout 4 και στις ιδιότητες, όπως παρατηρούμε και στην φωτογραφία…

terminalfallout4 bethesda

Μήπως η Bethesda με αυτόν τον τρόπο μας υποδεικνύει πως όντως τα δυο παιχνίδια λαμβάνουν χώρα στο ίδιο universe και το Easter Egg δεν είναι άλλη μια απλή αναφορά σε κάτι γνώριμο;

Μήπως το Skyrim λαμβάνει χώρα χρόνια μετά το post-apocalyptic τοπίο του Fallout 4;

Μήπως θα υπάρξουν και αντίστοιχα DLCs;

Μήηηηηηηπως Bethesda; Άλλωστε ο μόνος τρόπος να δικαιολογήσουμε φυλές όπως τους Argonians και τους Khajiit είναι η ραδιενέργεια!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.