Σκυλί κανονικό και χωρίς να παθαίνει τίποτα εδώ και 4 μήνες που το έχουμε όλη μέρα συνδεδεμένο στην πρίζα. Δεν καταλαβαίνει απολύτως τίποτα. Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζει θεωρητικές ταχύτητες ως 150Mbps σε 10 συσκευές ταυτόχρονα, με αυτονομία 6 ωρών, όπου και αν βρίσκεσαι.

Προσωπικά στην περιοχή μου με την κεραία της Vodafone να είναι στον απέναντι λόφο και να φαίνεται από το σπίτι, μέσα στο σπίτι έχουμε κάπου στα 75Mbps download και το upload κολλημένο στα 20Mbps συνεχώς. Ποτέ δεν τα ξεπερνάει. Δεν λέει κάτι το upload, μπορεί να είναι περιορισμός της κεραίας άλλωστε, μένουμε σε χωριό.

Μου το είχαν δώσει εντελώς δωρεάν, όχι λόγω techmaniacs.gr, πήρα τηλέφωνο λέω μπορείτε να μου το δώσετε δωρεάν, έχω 2 συνδέσεις στη vodafone. Η υπάλληλος μου λέει αφήστε μας ένα κινητό, να το ψάξω και θα σας ενημερώσω. Εννοείται σαν ψαγμένος, ποτέ δεν περίμενα επίσημη ενημέρωση, απλά θα μου είπε κάτι για να μου πει. Και όμως, λίγες ημέρες μετά λαμβάνω δωρεάν κωδικό στο κινητό για να πάω να το πάρω από κατάστημα χωρίς ένα ευρώ. Όλα αυτά, πολύ πριν τις προσφορές.

Στα της αντοχής του, δουλεύει από τις 9 το πρωί μέχρι 2-3 τη νύχτα, κάθε μέρα και ΣΚ. Δεν έχει πάθει τίποτα. Και όχι απλό σερφάρισμα. Κατέβασμα περίπου 30GB στον Jdownloader. Ζεσταίνεται λίγο αλλά τίποτα σοβαρό. Το έχουμε συνδεδεμένο στην πρίζα συνεχώς, το βράδυ το βγάζουμε από την πρίζα και το απενεργοποιούμε. Ένα tip. Μην αφαιρείς τον φορτιστή από πάνω του, αλλά βγάλε τον φορτιστή από την πρίζα γιατί την υποδοχή την ένιωσα κάπως ευαίσθητη. Για όσους θέλουν να το αποκτήσουν έστω και αν ψάχνουν μια φθηνή λύση αξίζει. Και συνδέεις και στο Cosmote TV σου μέσω Wifi και δουλεύει κανονικά.

Είναι συμβατό και τους τρεις παρόχους κινητής τηλεφωνίας, τόσο με τη Wind όσο και με την Cosmote.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να ρωτήσω κάτι.. Υπάρχει κάποιο data cap φίλε..? Από ότι βλέπω στη φωτο που ανέβασες, υπάρχει όριο στα 2ΤΒ το μήνα ή μήπως λάθος κατάλαβα;; Όχι ότι τα ξεπερνάς βέβαια εύκολα τα 2ΤΒ, απλά ρωτάω. Η Cosmote έχει ταβάνι τα 100ΤΒ στο unlimited.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.