Μέσα από αυτό το σύντομο άρθρο θα δούμε εύκολα πως μπορείς να βρεις όλα τα καταστήματα που έχουν τα προϊόντα που θέλεις. Αρχικά το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το extension Κοινά καταστήματα για skroutz.gr το οποίο είναι διαθέσιμο τόσο για Chrome όσο και για Firefox. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε θερμά τον developer του extension που μας έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις και φυσικά την άδεια να αναφερθούμε στο πρόσθετο που έχει δημιουργήσει.

 

Μόλις προβείς στην εγκατάσταση του προσθέτου, πηγαίνεις στο skroutz στο προϊόν που σε ενδιαφέρει και θα δεις ένα μενού στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης. Εκεί θα επιλέξεις το προσθήκη. Σκανάρει γρήγορα όλα τα καταστήματα και στη συνέχεια με τον ίδιο τρόπο Θα πρέπει να προσθέσεις ένα ακόμη προϊόν. Το πρόσθετο ενημερώνει ότι πρέπει να επιλεγούν τουλάχιστον δυο αντικείμενα.

Αυτό ήταν. Πιέζεις τέλος το πλήκτρο προβολή και βλέπεις όλα τα καταστήματα που έχουν διαθέσιμα τα προϊόντα που επέλεξες καθώς και την βαθμολογία του καθενός.

skroutz

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.