Εκτός αν κάνουμε πολύ σοβαρό λάθος, δεν έχουμε εντοπίσει μέχρι στιγμής μια λίστα του skroutz που να αναφέρει τα διαθέσιμα skroutz points για παραλαβή της παραγγελίας μας. Ένας τρόπος για να δεις μια τέτοια λίστα είναι να βάλεις ένα προϊόν στο καλάθι του skroutz να προχωρήσεις στην παραγγελία του και να επιλέξεις παραλαβή σε ένα Skroutz point χωρίς να περιμένω μεταφορική, όπως φαίνεται στην εικόνα.

Να σημειωθεί ότι τα αυτόματα σημεία παραλαβής Skroutz Point εξυπηρετούν μόνο διευθύνσεις εντός Αττικής και Θεσσαλονίκης.  Να σημειωθεί, ότι ίσως δεν εμφανίζονται τα skroutz points και πάλι που είναι πλήρη. Αν κάποιος γνωρίζει κάποια λίστα, ας την αναφέρει στα σχόλια να την προσθέσουμε.

skroutz points

ΔΕΗ myhome online : Δείτε και κλάψτε μαζί μας με τις νέες τιμές

Τα 200 σημεία έφθασαν τα skroutz points

Η Skroutz, το #1 marketplace στην Ελλάδα, μετράει πλέον περισσότερα από 200 σημεία αυτόματης παραλαβής ‘Skroutz Point’ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Την επιτυχία των Smart lockers επιβεβαιώνει ο συνολικός αριθμός των παραγγελιών που έχουν εξυπηρετήσει ως τώρα, ο οποίος αγγίζει τις 150 χιλιάδες. Ενδεικτικά τον Ιούνιο εξυπηρετήθηκαν συνολικά περισσότερες από 32 χιλιάδες αποστολές. 

Η Skroutz ήταν η πρώτη που παρουσίασε στην Ελλάδα τα ‘Skroutz Point’ τον Νοέμβριο 2021, με τη δημιουργία ενός δικτύου εξυπηρέτησης 20 σημείων αυτόματης παραλαβής. Μέσα σε λίγους μήνες, κατάφερε να επεκταθεί σε περισσότερα από 200 σημεία, προκειμένου να απαντήσει στην ανάγκη των καταναλωτών να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους με βάση το δικό τους πρόγραμμα μέσα στην ημέρα, σε ώρες προτίμησής τους.

Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία, η Skroutz προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν τις αγορές τους εντός 2 ημερών από τη στιγμή που το δέμα θα φτάσει στο locker, με ευέλικτες ώρες παραλαβής. Συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους από την εφαρμογή ή την ιστοσελίδα της Skroutz, οι καταναλωτές επιλέγουν το ‘Skroutz Point’ που τους εξυπηρετεί. Τα σημεία αυτόματης παραλαβής πακέτων βρίσκονται σε πρατήρια υγρών καυσίμων, εστιατόρια, καταστήματα ψιλικών, parking και άλλα κεντρικά και εύκολα προσβάσιμα σημεία σε Αττική και Θεσσαλονίκη, αποτελώντας έναν γρήγορο, βολικό και ασφαλή τρόπο παραλαβής παραγγελιών.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.