• Για τα μέλη της υπηρεσίας Skroutz Plus που έχουν εγγραφεί από 6/6/2021 έως και 22/11/2021 και δεν έχουν αλλάξει τη συνδρομή τους, ισχύουν δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 20 € εάν:
   1. Για κάθε 20 € που προσθέτεις στην παραγγελία σου οι επιμέρους αποστολές δεν ξεπερνούν τις 3.
   2. Κάθε αποστολή ζυγίζει έως και 14 κιλά. Για αποστολές με βάρος πάνω από 14 κιλά και κόστος μεγαλύτερο των 20 € δίνεται έκπτωση μεταφορικών 5 €.
 • Για τα μέλη της υπηρεσίας Skroutz Plus που έχουν εγγραφεί από 23/11/2021 έως και 27/4/2022 και δεν έχουν αλλάξει τη συνδρομή τους, ισχύουν δωρεάν μεταφορικά για κάθε μεμονωμένη αποστολή  άνω των 15€ και έως 14 κιλά. Για μεμονωμένες αποστολές με βάρος πάνω από 14 κιλά και κόστος μεγαλύτερο των 15 € δίνεται έκπτωση μεταφορικών 5 €.

Το Skroutz Plus αλλάζει για όλους τους νέους χρήστες που έκαναν εγγραφή στην υπηρεσία από τις 28/4/2022 και μετά. Οι νέοι χρήστες θα έχουν πλέον δωρεάν μεταφορικά για κάθε μεμονωμένη αποστολή της παραγγελίας τους άνω των 20 € και έως 14 κιλά.

Όλοι οι σχετικοί υπολογισμοί πραγματοποιούνται αυτόματα μόλις προσθέσεις τα προϊόντα που επιθυμείς στο καλάθι σου και συμπληρώσεις τη διεύθυνση αποστολής.

Σημαντικές  σημειώσεις

 • Η πολιτική δωρεάν μεταφορικών ισχύει ανεξάρτητα από τη διεύθυνση αποστολής.  
 • Ο αριθμός των αποστολών της παραγγελίας σου εξαρτάται από το πόσα καταστήματα θα την εξυπηρετήσουν. Για παράδειγμα, αν η παραγγελία σου εξυπηρετηθεί από 3 καταστήματα θα λάβεις 3 διαφορετικές αποστολές.
 • Για τον υπολογισμό του βάρους της αποστολής, συγκρίνεται το ογκομετρικό βάρος με το πραγματικό βάρος για κάθε τεμάχιο ξεχωριστά ώστε να διαπιστωθεί ποιο είναι μεγαλύτερο. Το μεγαλύτερο βάρος από τα δύο, χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό του συνολικού κόστους της αποστολής.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Για όσους ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, μετά την ανανέωση της συνδρομής θα ισχύσουν οι νέοι κανόνες ή συνεχίζουν ως έχει;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.