Με τη νέα έκδοση του Skroutz Plus που είναι διαθέσιμη από 28/04/2022, ισχύουν τα παρακάτω:

  • Ισχύουν δωρεάν μεταφορικά για κάθε μεμονωμένη αποστολή 20 € και άνω που προσθέτεις στην παραγγελία σου. Αρκεί κάθε αποστολή να ζυγίζει έως και 14 κιλά.
  • Για αποστολές με βάρος πάνω από 14 κιλά και κόστος μεγαλύτερο των 20 €, δίνεται έκπτωση μεταφορικών 5 €.
  • Για αποστολές κάτω των 20 € το κόστος των μεταφορικών καθορίζεται από τη διεύθυνση αποστολής και το βάρος του κάθε δέματος. Δες περισσότερα στο άρθρο “Πώς υπολογίζονται τα μεταφορικά  στην ιστοσελίδα του skroutz.

Στην ενότητα Skroutz Plus  στον λογαριασμό σου θα βρεις τους νέους όρους χρήσης ώστε να επιλέξεις αν θέλεις να συνεχίσεις με τη νέα έκδοση όπως περιγράφεται παραπάνω.

Σημαντικές σημειώσεις

  • Ο αριθμός των αποστολών της παραγγελίας σου εξαρτάται από το πόσα καταστήματα θα την εξυπηρετήσουν. Για παράδειγμα, αν η παραγγελία σου εξυπηρετηθεί από 3 καταστήματα θα λάβεις 3 διαφορετικές αποστολές.
  • Για τον υπολογισμό του βάρους της αποστολής, συγκρίνεται το ογκομετρικό βάρος με το πραγματικό βάρος για κάθε τεμάχιο ξεχωριστά ώστε να διαπιστωθεί ποιο είναι μεγαλύτερο. Το μεγαλύτερο βάρος από τα δύο, χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό του συνολικού κόστους της αποστολής.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για όσους ανήκουν στην πρώτη κατηγορία ( 3 αποστολές για κάθε 20 € ) μετά την ανανέωση της συνδρομής θα ισχύσουν οι νέοι κανόνες ή συνεχίζουν ως έχει;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.