Το Skroutz, το #1 marketplace στην Ελλάδα, επεκτείνει την υπηρεσία Express Παράδοση, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να παραλάβουν το Σάββατο τις παραγγελίες που έχουν καταχωρήσει μέχρι την Παρασκευή στις 15:00. Πρόκειται για μία εξέλιξη της υπηρεσίας που έχει στόχο την ακόμα καλύτερη αγοραστική εμπειρία, πάντα με την ασφάλεια και αξιοπιστία των αγορών μέσω Skroutz.

Πιο συγκεκριμένα, οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Πέμπτη στις 15:00 έως Παρασκευή στις 15:00 με Express Παράδοση για Αττική, θα παραδίδονται το Σάββατο, χωρίς επιπλέον χρέωση. Επιπλέον, όσες παραγγελίες με Express Παράδοση γίνονται στο διάστημα μεταξύ 14:00 και 15:00, θα παραδίδονται σε όλη την Ελλάδα την επόμενη ημέρα, αντί για τη μεθεπόμενη ημέρα όπως ίσχυε μέχρι τώρα.  Ενώ οι παραγγελίες που γίνονται από Παρασκευή στις 15:00 έως Σάββατο στις 11:00 από επιλεγμένους merchants, θα παραδίδονται τη Δευτέρα, αντί για Τρίτη (για παραδόσεις εντός Αττικής).

Ελλάδα: Καταστήματα τα έχουν παίξει με τις αντικαταβολές!

Το Skroutz συνεχίζει να διευρύνει τις διαθέσιμες υπηρεσίες που παρέχει για να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, παρέχοντας μία άψογη αγοραστική εμπειρία. Η υπηρεσία Express Παράδοση του Skroutz έχει εξυπηρετήσει το καταναλωτικό κοινό, καθώς από την αρχή της υπηρεσίας πάνω από το 15% των παραγγελιών ήταν με express παραδόσεις, ενώ το 10% αυτών  έχουν γίνει σε Skroutz Point.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δυστυχώς σαν συνεργάτης της Skroutz, δεν έχει καμία βάση η Express παράδοση…
    Συνήθως έρχονται από τις 11:00 έως τις 13:00 για παραλαβή των παραγγελιών.
    Εάν κάποιος παραγγείλει 14:00 & περιμένει να παραλάβει την επομένη, κατά 99,99% ..απλα δεν θα παραλάβει…
    Μόνο από δικιά μας υπευθυνότητα που θα το παραδώσουμε με δικό μας όχημα (& ταλαιπωρία) στην έδρα της Skroutz, ίσως ο πελάτης λάβει την παραγγελία του ,την επόμενη ημέρα…

  2. Από 10:00 μέχρι τις 14:00 είναι οι πρωινές παραλαβές. 15:00 και έπειτα οι απογευματινές… κάτι δεν λες σωστά φιλε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.