Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Χατζηγεωργίου του skroutz.gr στον δημοσιογράφο Στέλιο Μορφίδη του newmoney.gr, αναφέρονται τα χαρακτηριστικά εκείνα που έρχονται στη πλατφόρμα και τα οποία θα της επιτρέψουν ουσιαστικά να γίνει η Ελληνική Αmazon.

Αρχικά αναφέρεται στην εκρηκτική άνοδο που έχει γνωρίσει το marketplace του skroutz με τις αγορές να έχουν ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Αποτελεί άλλωστε και το βασικό τους μέλημα, η περαιτέρω ενίσχυσή του ώστε να τους επιτρέπει πλέον να εμφανίζονται ως ένας κανονικός retailer. Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι εγγυήσεις στα προϊόντα, υπηρεσίες συναρμολόγησης και γενικότερα φέρνοντας την ευθύνη όλων αυτών των υπηρεσιών στο skroutz, από το κατάστημα στο οποίο η πλατφόρμα έστελνε τον πελάτη.

Όσον αφορά τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στη πλατφόρμα αξίζουν μεταξύ άλλων να αναφερθούν τα εξής. Αρχικά, ένα wallet, ένα ηλεκτρονικό δηλαδή πορτοφόλι για τις συναλλαγές των χρηστών μέσα στην πλατφόρμα και μεταγενέστερα και για πληρωμές λογαριασμών. Στόχος να λυθεί από τα βασικότερα προβλήματα με τις επιστροφές χρημάτων που καθυστερούν λόγω του τραπεζικού συστήματος, ενώ θα συγκεντρώνει και τις επιβραβεύσεις του skroutz, εκπτωτικά κουπόνια κ.α.

Μια σημαντική υπηρεσία θα είναι τα δάνεια προς τις επιχειρήσεις με την εγγύηση του skroutz, καθώς θα μπορούν να αντλούν χρηματοδότηση που θα συνδέεται με το εμπόρευμα που θέλουν να αγοράσουν. Το εχέγγυο θα είναι το εμπορικό απόθεμα που θα αγοραστεί με το δάνειο, δίνοντας πρόσβαση έτσι στο τραπεζικό σύστημα σε επιχειρήσεις που ήταν μέχρι σήμερα αποκλεισμένες.

Το skroutz παράλληλα στοχεύει να αλλάξει ριζικά και ένα άλλο μεγάλο κομμάτι της υπηρεσίας, τις περίφημες αξιολογήσεις. Θα μετεξελιχθούν σε μια ζωντανή πλατφόρμα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ανταλλαγής γνώμης και εμπειριών για να λυθούν τα προβλήματα των χρηστών. Τέλος έμφαση θα δοθεί και στην επέκταση των αποστολών στο εξωτερικό αλλά και στην επέκταση δικτύου των lockers, ενώ εμφανίζεται ιδιαίτερα ένθερμος υποστηρικτής της για την περίφημη συνδρομή των 400 ευρώ συν ΦΠΑ για την οποία υπήρξε έντονη συζήτηση τις προηγούμενες ημέρες, αναφέροντας ότι θα συμβάλλει στο ξεκαθάρισμα της πλατφόρμας, τονίζοντας ότι είναι απλά 30 ευρώ τον μήνα.  Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη στο newmoney.gr

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.