Η OnePlus αντιμετωπίζει ένα δυνητικά μεγάλο εμπόδιο στην Ινδία, καθώς ένας τεράστιος αριθμός καταστημάτων λιανικής πώλησης στη χώρα αφαιρεί τα προϊόντα της κινέζικης εταιρείας από τα ράφια.

Οι πωλήσεις της OnePlus τερματίζονται σε πάνω από 4.300 καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλη την Ινδία από την 1η Μαΐου. Η αφαίρεση των προϊόντων έρχεται μέσω της South Indian Organized Retailers Association (ORA) που επικαλείται δύο βασικούς λόγους για αυτήν την πράξη. Πρώτον, η πώληση προϊόντων OnePlus έρχεται με “σταθερά χαμηλά περιθώρια κέρδους” για αυτούς τους λιανοπωλητές.

Πέρα από αυτό, υπάρχει και η πλευρά των καταναλωτών. Οι λιανοπωλητές λένε ότι η OnePlus καθυστερεί συχνά την εφαρμογή των απαιτήσεων της εγγύησης και εξυπηρέτησης για τους πελάτες, κάτι που σίγουρα δεν είναι καλό ούτε για αυτούς τους λιανοπωλητές.

Μια επιστολή της ένωσης λιανοπωλητών αναφέρει εν μέρει ότι “…έχουμε αντιμετωπίσει σημαντικά εμπόδια που σχετίζονται με την πώληση προϊόντων OnePlus, τα οποία παραμένουν άλυτα. Ως αξιότιμοι συνεργάτες, ελπίζαμε σε μια πιο γόνιμη συνεργασία με την εταιρεία”. Ως αποτέλεσμα των προβλημάτων, οι εν λόγω λιανοπωλητές θα σταματήσουν να πωλούν προϊόντα OnePlus από την 1η Μαΐου.

Η ORA της Νότιας Ινδίας εκπροσωπεί πάνω από 20 διαφορετικές αλυσίδες λιανικής και πάνω από 4.300 καταστήματα, οπότε πρόκειται για μεγάλη απώλεια για την OnePlus, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.