Τα παράξενα περιστατικά που συνδέονται με τα AirTag της Apple αυξάνονται διαρκώς. Όποιος θέλει αγοράζει ένα και παρακολουθεί όποιον και ό,τι θέλει, χωρίς να ζητήσει την άδεια κανενός.

Αυτή τη φορά τα πράγματα πήραν αρκετά άσχημη τροπή, καθώς η ιστορία καταλήγει στον θάνατο ενός αθώου – εν μέρει, από κάποιο άτομο το οποίο πληγώθηκε από τις πράξεις του.

Μία γυναίκα παρακολουθούσε τον σύντροφο της με ένα AirTag και κάποια στιγμή κατέληξε σε ένα μπαρ, όπου τον είδε με μία άλλη γυναίκα. Κάπως έτσι ξεκίνησε ένα καβγάς με μοιραία κατάληξη.

Λόγω του τσακωμού τους ζήτησαν να βγουν από το μαγαζί. Εκεί, η “ντεντέκτιβ” με το AirTag μπήκε στο αυτοκίνητο της και χτύπησε με αυτό τον σύντροφο της. Έπειτα, έκανε όπισθεν και πέρασε πάλι από πάνω του.

Μετά, στράφηκε στην άλλη γυναίκα, αλλά δεν κατάφερε να κάνει πολλά καθώς έφτασε η αστυνομία και τη συνέλαβε. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία. Το τέλος της ιστορία δόθηκε με την αναγνώριση του επιτόπου θανάτου του άνδρα.

Η Apple έχει διαθέσει μία εφαρμογή που βοηθάει στον εντοπισμό ανεπιθύμητων AirTag, ενώ προσπαθεί να παρέχει όσες περισσότερες anti-tracking δυνατότητες μπορεί μέσω ενημερώσεων στο iOS.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.