Μπορεί το Google Photos να φημίζεται για τα χαρακτηριστικά με τα οποία εξοπλίζεται, όπως το εξαιρετικό Magic Eraser και πλήθος άλλων, ωστόσο αν θέλεις μια απλή εφαρμογή για τα βασικά δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στο Simple Gallery Pro το οποίο αυτή τη στιγμή είναι εντελώς δωρεάν στο Google Play Store.

Όπως δηλώνει και η ονομασία του εστιάζει στο να αποτελεί ένα βασικό gallery app. Σου παρουσιάζει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που αποθηκεύονται τοπικά, κάνοντας ευκολότερο το browsing και τη διαχείριση των φακέλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή image και video formats, αλλά και έναν photo editor, κάδο ανακύκλωσης για να επαναφέρεις φωτογραφίες που έχεις διαγράψει από λάθος και δυνατότητα κλειδώματος με κωδικό.

Δεν χρειάζεται οποιαδήποτε άδεια πρόσβασης στο internet για να λειτουργήσει και είναι εντελώς δωρεάν αυτή τη στιγμή στο Play Store εδώ. Αξίζει να σημειωθεί, ακόμη και όταν λήξει η προσφορά στο Google Play Store μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή από το F-Droid εντελώς δωρεάν όπου είναι διαθέσιμη και εκεί χωρίς πληρωμή.

Δωρεάν είναι και τα Simple File Manager, Simple Calendar Pro όπως και το Simple Draw Pro.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.