Σε λιγότερο από 8 ώρες η Apple θα πραγματοποιήσει το Unleashed event και στα leaks της τελευταίας στιγμής έχουμε δύο νέα SoCs – τα M1 Pro και M1 Max, που θα κάνουν ντεμπούτο μαζί με νέα MacBook Pro.

Τα νέα MacBook Pro θα έχουν νέας γενιάς επεξεργαστές από την Apple με έως 10 πυρήνες στη CPU, 8 high-performance και 2 energy-efficient. Στα γραφικά αναμένεται να δούμε δύο διαφορετικές εκδόσεις με 16 και 32 πυρήνες στη GPU.

Εδώ και καιρό ακούγονται διάφορα ονόματα με το M1X να είναι το επικρατέστερο. Όμως, ο Mark Gurman του Bloomberg αναφέρει στο τελευταίο Power On newsletter ότι έχει πληροφορίες για δύο διαφορετικά ονόματα.

Προγραμματιστής Mac είπε στον Gurman ότι βρήκε στα logs των εφαρμογών δύο ονόματα, το M1 Pro και το M1 Max. Τα ονόματα ήταν παρέα με αναλύσεις οθονών που συμφωνούν με αυτές των επερχόμενων MacBook Pro.

Αναμένεται ο M1 Pro να είναι αυτός με τους 16 πυρήνες στη GPU και ο M1 Max να είναι αυτός με τους 32 πυρήνες στη GPU. Όσον αφορά την αλλαγή στα ονόματα, μάλλον η Apple αποφάσισε να πάει σε κάτι ποιο συμβατικό από τα X και Z που έβαζε στις αναβαθμισμένες εκδόσεις των chip της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.