Οι τιμές των NAND μνημών σημείωναν πτώση όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και κάτι τέτοιο θα συνεχιστεί και το 2019. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Digitimes, οι τιμές των NAND μνημών οι οποίες έχουν ήδη σημειώσει πτώση 50% φέτος, θα μειωθούν ακόμη 50% σύμφωνα με τον Simon Chen, επικεφαλής της Adata Technology.

Και το ακόμη πιο θετικό είναι ότι αυξάνονται και οι χωρητικότητες. Στις 3D Nand που απαιτούνται για τη δημιουργία του SSD, οι μεγαλύτερες πυκνότητες επιτυγχάνονται με την τοποθέτηση περισσότερης Nand. Έχουμε δει ήδη 64-layer NAND στην αγορά από την Samsung και άλλες εταιρείες αναπτύσσουν ήδη 96-layer NAND, που όχι μόνο θα αυξήσουν τις διαθέσιμες χωρητικότητες αλλά θα μειώσουν σημαντικά και το κόστος.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαράς ευαγγέλια ! Οι συντάξεις ανεβαίνουν, οι τιμές SSD πέφτουν, ζήτω ο Σύριζα !!!

    • Μην βιάζεσαι να χαρείς. Η πτώση των τιμών στους SSD θα ‘αντιμετωπιστεί’ με μιά…γενναία ‘ειδική εισφορά’ κλιμακούμενη με βάση την χωρητικότητα (τους ‘μεγάλους’ SSD τους αγοράζουν οι ‘πλούσιοι’), το ζήτημα των συντάξεων θα λήξει με την βοήθεια της φύσης (‘ο μόνος καλός συνταξιούχος είναι ο νεκρός συνταξιούχος), και όσο για την υπόλοιπη Ελλάδα, έχουν φροντίσει με την πολιτική τους οι… διεθνιστές συριζοαριστεριτζήδες: υπογεννητικότητα των Ελλήνων και οργανωμένη, συστηματική αντικατάσταση πληθυσμού με επιδοτούμενους ‘εισερχόμενους’. Σε καμμιά εικοσαριά χρόνια, δεν θα υπάρχει κανείς να ασχοληθεί με το ζήτημα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.