Έχουμε ήδη δει αρκετές διαρροές για τα Samsung Galaxy S25, καθώς ξεκίνησαν να εμφανίζονται πριν καν την παρουσίαση των S24. Παρόλο που τα τηλέφωνα αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο του 2025, οι πληροφορίες που κυκλοφορούν δείχνουν να επαναλαμβάνονται και να επιβεβαιώνονται, κατά περίπτωση. Στα τελευταία νέα, έχουμε πληροφορίες για τις κάμερες του Samsung Galaxy S25 Ultra.

Σύμφωνα με τον γνωστό, και συνήθως έγκυρο, leaker, Ice Universe, ο οποίος δημοσίευσε τα στοιχεία στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, το Galaxy S25 Ultra θα διαθέτει τετραπλό σύστημα καμερών, όπως οι προκάτοχοι του. Βέβαια, άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός θα κάνει στροφή σε ένα τριπλό σύστημα, οπότε θα δείξει τι ισχύει και τι όχι, ανάλογα με το τι από τα δύο θα επιβεβαιώσουν περισσότερες πηγές.

Σε κάθε περίπτωση, ο leaker λέει ότι το Samsung Galaxy S25 Ultra θα διατηρήσει την κύρια κάμερα 200MP και την κάμερα 50MP 5x. Ωστόσο, φαίνεται ότι έρχονται αναβαθμίσεις στον υπερμεγέθη αισθητήρα και την κάμερα 3x. Πιο συγκεκριμένα, ο Ice Universe ισχυρίζεται ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει μια ultrawide κάμερα 50MP και μια 50MP 3x.

Η αναβαθμισμένη κάμερα 3x θα ήταν μια κίνηση που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό, καθώς η Samsung έχει μείνει με έναν μικρό αισθητήρα 3x 10MP από το Galaxy S21 Ultra του 2021. Ένας τηλεφακός υψηλής ανάλυσης θα επέτρεπε στη Samsung να χρησιμοποιήσει pixel-binning, βελτιώνοντας ενδεχομένως τις λήψεις 3x και πορτραίτου σε χαμηλό φωτισμό.

Ο αυξημένος αριθμός megapixel θα ήταν επίσης χρήσιμος για το υβριδικό zoom, βελτιώνοντας την ποιότητα της εικόνας μεταξύ 3x και 5x. Έχουμε επίσης δει ορισμένα τηλέφωνα να χρησιμοποιούν τον τηλεφακό για λήψεις macro, οπότε ένας φακός 3x υψηλής ανάλυσης με υποστήριξη macro θα μπορούσε να προσφέρει λεπτομερή κοντινά πλάνα.

Εντωμεταξύ, μια 50MP ultrawide θα έφερνε το Samsung Galaxy S25 Ultra σε ευθυγράμμιση με τα καλύτερα τηλέφωνα με κάμερα της αγοράς, σε αυτόν τον τομέα. Συσκευές όπως το Google Pixel 8 Pro και τα Xiaomi 14 προσφέρουν κάμερες ultrawide υψηλής ανάλυσης, χρησιμοποιώντας pixel-binning για καλύτερες λήψεις σε χαμηλό φωτισμό. Επιπλέον, αυτό θα μπορούσε θεωρητικά να επιτρέψει την εγγραφή 8K ultrawide.

Αυτή η τελευταία διαρροή μπορεί να απογοητεύσει κάποιους που ήλπιζαν σε μια πιο φιλόδοξη αναβάθμιση του ζουμ της κάμερας. Δύο πηγές ισχυρίστηκαν νωρίτερα αυτόν το μήνα ότι το S25 Ultra θα έχει μεταβλητή 50MP telephoto ικανή να κάνει λήψεις με ~4x ή ~7x. Μείνετε συντονισμένοι, γιατί θα σας μεταφέρουμε άμεσα οτιδήποτε νεότερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.