Η HMD Global προέβη στην επίσημη διάθεση ενός νέου update για το Nokia camera app, το οποίο φέρει σημαντικές αλλαγές στο user interface, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου carousel design για την αλλαγή μεταξύ διαφορετικών modes. Επιπλέον, η τελευταία έκδοση η οποία φέρει τον αριθμό  90.0.1123.20 προσθέτει υποστήριξη για Google Motion, που θα δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να λάβουν μικρά animated clips. καθώς και υποστήριξη για Google Lens, που επεκτείνει την λειτουργικότητα με δυνατότητα αναγνώρισης αντικειμένου και web searches.

Σύμφωνα όμως με πολλά reviews στο Play Store, τις τελευταίες 24 ώρες, το τελευταία και πιο πρόσφατο update φαίνεται ότι προκαλεί προβλήματα ή αφαιρεί χαρακτηριστικά που ήταν διαθέσιμη πριν το τελευταίο release. Ειδικότερα, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι μετά το νέο update, η εφαρμογή κρασάρει πιο εύκολα όταν χρησιμοποιούνται συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως το time lapse και το manual mode. Και το bokeh mode φαίνεται ότι παρουσιάζει και αυτό τα δικά του, και με τη μπροστινή κάμερα αλλά και με αυτήν στο πίσω μέρος. Επιπλέον, το Panorama mode και η εστίαση δεν δουλεύουν σωστά, ενώ ο moνochrome αισθητήρας, δεν λειτουργεί καν, ενώ λέγεται και ότι και το Pro mode δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Σε αυτό το σημείο είναι καλό να υπενθυμίσουμε, ότι το Pro Mode θα πρέπει να είναι συμβατό μόνο με Nokia συσκευές που είναι εξοπλισμένες με ZEISS αισθητήρες, όπως το Nokia 6.1, το Nokia 7 Plus και το Nokia 8 Sirocco. Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε, ότι το update αφορά την εφαρμογή Nokia Camera και όχι εκείνη που ονομάζεται Camera και βρίσκεται στο Play Store για πάνω από ένα χρόνο χωρίς να έχει ενημερωθεί.

Ελπίζουμε τα όποια προβλήματα να διορθωθούν σύντομα εκ μέρους της HMD Gloabl. Για όσους παρόλα αυτά, θέλουν να δοκιμάσουν το νέο Camera app, δεν έχουν παρά να κατεβάσουν στο Play Store την ενημέρωση 85MB, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.