Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι θα συμβεί αν τοποθετήσεις κατά λάθος το SIM tool στο μικρόφωνο; Ο JerryRigEverything, φαίνεται ότι δίνει την απάντηση ακριβώς σε αυτό το ερώτημα, κάνοντας την βρώμικη δουλειά για εσένα, εισάγοντας ένα SIM tool στις οπές του μικροφώνου για ορισμένες flagship συσκευές από διαφορετικούς OEMs.

Το ενδιαφέρον σημείο στο βίντεο ξεκινάει από το 2:30 όπου βάζει το SIM tool στην οπή του μικροφώνου, χωρίς να προκαλείται κάποια ζημιά. Η Samsung μάλλον το πρόβλεψε και φαίνεται ότι η οπή γίνεται πιο στενή προς τα βάθος. Το ίδιο συμβαίνει και με ορισμένες άλλες συσκευές, όπως τα Pixel 6 Pro, Xiaomi Mi 11, OnePlus 10 Pro. Η Google και η Xiaomi μάλιστα, έχουν τοποθετήσει τα SIM trays και το μικρόφωνο μακριά το ένα από το άλλο. Το iPhone 13 Pro Max διαφέρει ελαφρώς από τα υπόλοιπα, τοποθετώντας το μικρόφωνο στο πλάι, αλλά διατηρώντας το αδιάβροχο πλέγμα στην είσοδο της οπής.

Σε κάθε περίπτωση οι πιθανότητες να πάθει κάτι το smartphone σου είναι εξαιρετικά μικρές ακόμη και στα S22 Ultra ή OnePlus 10 Pro όπου η κατά λάθος είσοδος του SIM tool στο μικρόφωνο μπορεί να λάβει χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.