Η νέα πρωτοποριακή συσκευή υπόσχεται σε όσους υποφέρουν από τα ροχαλητά των συντρόφων τους, έναν ήσυχο και αθόρυβο ύπνο!

Silent Partner

Το silent partner αποτελεί ένα smartpatch το οποίο δεν αντιμετωπίζει τις αιτίες που δημιουργούν το ροχαλητό, αλλά αντίθετα μειώνει τους θορύβους που παράγονται χάρη στα αντίθετα ηχητικά κύματα που εκπέμπει η συσκευή.

Με λίγα λόγια, το Silent Partner ανιχνεύει το πλάτος και τη συχνότητα των ηχητικών κυμάτων που παράγονται όταν κάποιος ροχαλίζει και ταυτόχρονα δημιουργεί κύματα αντίστροφης φάσης με αυτά, που όταν συγκρουστούν αλληλοεξουδετερώνονται! Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, καθώς δεν θα ακούτε κανένα ήχο αν απομακρυνθείτε μόλις 20cm από τον ή την (για να πούμε την αλήθεια) ενοχλητικό/ή σύντροφό σας.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι ακριβώς η ιδία με τα ακουστικά που απομονώνουν τον θόρυβο του περιβάλλοντος, με την διαφορά ότι η συσκευή τοποθετείται στη μύτη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο για το silent partner:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QYaTwOU6CSI]

Η μαγική συσκευή βρίσκεται ακόμη σε φάση επιχορήγησης στο indiegogo και αν προχωρήσει μπορεί να τη δούμε σύντομα στη χώρα μας!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.