Πως απενεργοποιείς το Samsung Galaxy Note 10 ή Note 10+; Κανονικά, η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι απλό , αλλά τα Note 10 και Note 10+ εισάγουν μια ριζική αλλαγή. Δεν υπάρχει παραδοσιακό power button στη δεξιά πλευρά του smartphone, κάτι που είχαν όλα τα Galaxy smartphones. Αντίθετα, η Samsung έχει μετακινήσει το power button  στην αριστερή πλευρά του smartphone. Μόνο που τώρα δεν αποκαλείται power button, αλλά αντίθετα Side key και χρησιμοποιείται και για την ενεργοποίηση απενεργοποίηση του smartphone και για τη χρήση της Bixby smart assistant.

#1. Quick Panel menu

Πλέον, υπάρχει ένα νέο power menu shortcut διαθέσιμο στο quick panel. Από εκεί μπορείς να έχεις πρόσβαση στα Power off, Restart και Emergency mode buttons.

#2. Προσαρμογή του Side key

Μπορείς να προσαρμόσεις το Side Key στο Note 10 και Note 10+ να λειτουργεί σαν power button όταν το πιέζεις και το κρατάς πιεσμένο. Για να το κάνεις αυτό, άνοιξε το κυρίως settings menu και κάνε αναζήτηση για Side key, όπου θα δεις όλες τις νέες επιλογές εξατομίκευσης. Μπορεί να επιλέξεις μεταξύ της πρόσβασης στην Bixby ή την απενεργοποίηση της συσκευής σου όταν πιέζεις και κρατάς πατημένο το Side key. Να θυμάσαι ότι μια κανονική πίεση του Side Key πάντα θα ξυπνά ή θα βάζει το Note 10 σε κατάσταση sleep. Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις τι θα συμβεί όταν πιέζεις δυο φορές το Side key, είτε για γρήγορη εκκίνηση της κάμερας, είτε για τη Bixby, είτε για την εκκίνηση ενός συγκεκριμένου τρίτου app.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα, απλά να ζητήσεις από την Bixby να απενεργοποιήσει το τηλέφωνό σου αν δεν θέλεις να μπαίνεις σε όλη αυτή τη διαδικασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.