Η Google όπως γνωρίζουμε είχε σταματήσει την ανάπτυξη του Google Inbox. Επρόκειτο μια δημοφιλή εφαρμογή για το Gmail το οποίο παρείχε εξαιρετική οργάνωση για τα emails σου αντί για μια απλή χρονολογική λίστα. Ωστόσο, ο καλύτερος ίσως κλώνος του Inbox μόλις έκανε το ντεμπούτο του στο Android.

shortwave

Το Shortwave είχε ανακοινωθεί το 2022 και αναπτυχθεί από πρώην υπαλλήλους της Google, με στόχο να φέρει ξανά στη ζωή τα χαρακτηριστικά και το design του Google Inbox. Είναι διαθέσιμο για το iPhone, για desktop PCs και πλέον και για Android συσκευές.

Οργανώνει τα emails σου σε ξεχωριστά bundles βάσει κατηγοριών, ωστόσο μπορείς να κάνεις τις δικές σου ρυθμίσεις και τη δική σου οργάνωση όπως την έχεις φανταστεί. Βέβαια δεν περιορίζεται μόνο στην οργάνωση των emails σου.

Έχει ό,τι ακριβώς θα περίμενε κανείς από έναν email client, μπορείς να προγραμματίσεις πότε θα σταλεί ένα email, να μπλοκάρεις trackers να κάνεις unsubscribe με ένα κλικ και πολλά άλλα.

Μπορείς να βρεις το Shortwave στο Google Play Store και στο Apple App Store, ενώ και υπάρχει και η desktop έκδοση στο app.shortwave.com. Η δωρεάν έκδοση έχει όριο στα emails που μπορείς να πραγματοποιήσεις αναζήτηση, των τελευταίων 90 ημερών, που μπορεί να αφαιρεθεί με συνδρομή κόστους 9 δολαρίων το μήνα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.