Το SHOPFLIX, σε συνεργασία με τα Clever Points και την Courier Center, εμπλουτίζει και ανανεώνει συνεχώς τις υπηρεσίες του με στόχο να κάνει τις αγορές των πελατών μια μοναδική εμπειρία. Οι απαιτήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας, αλλά και η ανάγκη κάθε πολυάσχολου καταναλωτή να απολαμβάνει τις αγορές του χωρίς άγχος, απαιτεί νέες λύσεις. Το SHOPFLIX προσθέτει στις επιλογές του έναν νέο, ευέλικτο και εύκολο τρόπο παραλαβής και επιστροφής των παραγγελιών.

Από σήμερα κάθε πελάτης του SHOPFLIX.gr μπορεί να παραλαμβάνει, αλλά και να επιστρέφει την παραγγελία του εύκολα και άμεσα σε 600 επιλεγμένα σημεία, που θα βρει δίπλα στο σπίτι του, στην γειτονιά του ή στον χώρο εργασίας του, χωρίς να χρειάζεται να δεσμεύει το πρόγραμμά του. Με αυτόν τον τρόπο, το SHOPFLIX, το marketplace όλης της Ελλάδας, έρχεται κοντά σε κάθε καταναλωτή, προσφέροντάς του την ευελιξία να επιλέγει ο ίδιος το πού και το πότε θα παραλάβει το δέμα του. Παράλληλα, καθιστά την επιστροφή μιας παραγγελίας, πιο εύκολη από ποτέ, καθώς ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει την παραγγελία του σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου βρεθεί κοντά του, χωρίς προγραμματισμό.

Η σύμπραξη με τα γειτονικά καταστήματα έχει και επιπλέον οφέλη:

  • Πρόκειται για μία ακόμη πιο οικολογική υπηρεσία αποστολής, καθώς μειώνονται οι διαδρομές και κατ’ επέκταση οι ατμοσφαιρικοί ρύποι.
  • Είναι μια υπηρεσία που έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους, για τους ανθρώπους.
  • Στα σημεία SHOPFLIX, οι καταναλωτές μπορούν να παραλάβουν ή να επιστρέψουν την παραγγελία τους, επωφελούμενοι από το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας τους καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
  • Διασφαλίζεται απόλυτα η παράδοση και η προστασία των προϊόντων από τις καιρικές συνθήκες και παραμένουν στα συνεργαζόμενα σημεία έως και 7 ημέρες.

Εργαλείο Αυτόματου Ψηφιακού Βοηθού

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης αμεσότερων, ποιοτικών και σύγχρονων υπηρεσιών για την ταχύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωση των πελατών του, το SHOPFLIX «καλωσορίζει στην ομάδα του», τον νέο αυτόματο ψηφιακό βοηθό εν ονόματι Φλίξος.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης (chatbot), το αγαπημένο marketplace αποκτά έναν αποκλειστικό βοηθό που εξυπηρετεί προσωπικά και άμεσα κάθε πελάτη καθ’ όλη την περιήγηση του στον ιστότοπο.

Ο Φλίξος είναι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες τον χρόνο. Εμφανίζεται στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης, και από desktop και από κινητό και ανταποκρίνεται απευθείας σε κάθε αίτημα, βοηθώντας τον πελάτη να βρει ακριβώς αυτό που ψάχνει με ένα κλικ.

Ήδη από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας της νέας υπηρεσίας πάνω από 12.000 πελάτες έχουν αναζητήσει τη βοήθεια του Φλίξου, ο οποίος απαντά με άνεση σε ένα μεγάλο φάσμα θεματολόγιας, όπως:

  • Αναζήτηση και πληροφορίες για τα προϊόντα
  • Επιλογή τρόπου παράδοσης (παράδοση την επόμενη ημέρα/ SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, σημεία παράδοσης SHOPFLIX)
  • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής (αντικαταβολή με μετρητά ή POS, κάρτα, άτοκες δόσεις, SHOPFLIX PAY4, Apple Pay, Google Pay, IRIS, VIVA WALLET, SHOPFLIX PAY 60)
  • Διευκρινίσεις σε επαγγελματίες (απαλλαγή ΦΠΑ, έκδοση τιμολογίου)
  • Αιτήματα για απευθείας σύνδεση με εκπρόσωπο

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.