Έφτασε το μέλλον! Μάλιστα κυρίες και κύριοι, επιτέλους το παπούτσι που κάθε gadgetάκιας περίμενε! Πρόκειται για τα ShiftWear, μια πρότυπη δημιουργία που εμφανίστηκε στο indiegogo και ζητά την υποστήριξη μας!

Τα ShiftWear είναι αθλητικά παπούτσια με την τεχνολογία E-Paper, δηλαδή εύκαμπτες HD οθόνες τις οποίες ο χρήστης μπορεί να διαμορφώσει όπως θέλει! Το αποτέλεσμα; Απολύτως ιδιαίτερα και εξατομικευμένα sneakers, τα οποία μπορούν να αλλάξουν μέσω εφαρμογής του smartphone μας, με το πάτημα ενός κουμπιού!

crumbling_effect_by_shiftwear-d9hlnda

Τα παπούτσια φορτίζουν με κάθε μας βήμα, ενώ οι σόλες είναι φτιαγμένες από κέβλαρ (όπως τα αλεξίσφαιρα), ώστε να αντέχουν το ΆΠΕΙΡΟ περπάτημα! Μάλιστα, δεν είναι μόνο αδιάβροχα, αλλά μπαίνουν και στο πλυντήριο!

Φανταστείτε ένα ζευγάρι παπούτσια που φέρουν την αγαπημένο σας wallpaper το ένα λεπτό και το επόμενο αλλάζουν στο intro από το αγαπημένο σας anime! Και αν αυτό δεν σας πείθει, φανταστείτε ο community που θα δημιουργηθεί γύρω από αυτό το καινοτόμο προϊόν! Ο καθένας θα μπορεί να μοιράζεται τις δημιουργίες του ως παπουτσο-wallpapers… και ίσως να έχει και κέρδος!

starry_night_van_gogh_on_sneakers_by_shiftwear-d9hjkun

Υστερόγραφο: Αν το project ShiftWear συγκεντρώσει 3 εκατομμύρια δολάρια, οι δημιουργοί (o David Coelho και η ομάδα του) υπόσχονται την ενσωμάτωση ηχείων ,αλλά και το e-paper να είναι touch-sensitive (μια πραγματική touchscreen στα δάχτυλα… των ποδιών σας!)

shiftwear

Ας ελπίσουμε η καμπάνια να ξεπεράσει τους στόχους της, ώστε να έχουμε τα παπούτσια ως το τέλος του 2016!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=O5XhzmjUVnk&w=560&h=315]

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.