Η Ιαπωνική Sharp που κυκλοφόρησε το Arquos S2, με tri-bezel-less οθόνη, ετοιμάζεται να φέρει συσκευές στην Ευρώπη το επόμενο καλοκαίρι. Ο πρόεδρος και CEO της Sharp, Jeng-Wu Tai, επιβεβαίωσε στην IFA 2017 την πληροφορία. Το πρώτο Sharp smartphone που θα έρθει στην Ευρώπη πιθανότατα θα ανακοινωθεί στην MWC 2018 της Βαρκελώνης.

Η Shap παρουσίασε το Aquos R, για να δείξει την δύναμή της, όπως δήλωσε το Tai μετά την ανακοίνωση στον Τύπο. Η συσκευή θα έρθει με Snapdragon 835 και από μνήμη έχει 4GB RAM. Η κάμερά του είναι στις 22.6MP, με φακό διαφράγματος f/1.7, ενώ έχει Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας (OIS). Η ανακοίνωση θέλει να δείξει πως η εταιρία μπορεί να τα βάλει με εταιρίες όπως η Samsung, η LG και η Sony.

Η Sharp νωρίτερα μέσα στον χρόνο ανακοίνωσε το Aquos S2 με οθόνη σχεδόν σε όλη την πρόσοψη. Η συσκευή έχει ελάχιστα bezels σε τρεις από τις τέσσερις πλευρές της, ενώ και το κάτω bezel της είναι ιδιαίτερα μικρό. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2018 για να δούμε την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρίας να έρχεται στα μέρη μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.