Εμμένει στη τιμολογιακή πολιτική που προκάλεσε πόλεμο τιμών η Nova όταν είχε ανακοινώσει μειωμένες τιμές στα συνδυαστικά πακέτα με τη σταθερή. Οι αυξήσεις που ανακοινώθηκαν στη σταθερή από τη Vodafone δεν φαίνεται να ακολουθείται από τις άλλες δυο εταιρείες.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες η εταιρεία ανακοίνωσε μειωμένες τιμές στη σταθερή τηλεφωνία, συνδυάζοντας τηλέφωνο, Ιντερνετ και τηλεόραση και μάλιστα τιμές χαμηλότερες από εκείνες που ίσχυαν πριν από δύο χρόνια.

Χαρακτηριστικά, η εταιρεία ανακοίνωσε το Cosmote Fiber 100 XL μαζί με το Cinema Pack, που προσφέρει 500 λεπτά κλήσεις σε σταθερά και κινητά εντός Ελλάδος, ταχύτητα 100 Mbps, και τα κανάλια που περιλαμβάνονται στο πακέτο με 39,90 ευρώ τον μήνα με 24μηνη δέσμευση και το Cosmote Fiber 100 XL μαζί με το Full Pack πακέτο στην τηλεόραση στα 48,90 ευρώ τον μήνα.

Πρέπει να αναφερθεί ότι το αντίστοιχο πρόγραμμα πριν από δύο χρόνια προσφερόταν στα 53,17 ευρώ. Διάφορες πηγές πάντως ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να δούμε αυξήσεις τιμών από τη Nova.

Ένα απίστευτα μυστηριώδες πλάσμα ανακαλύφθηκε στα νερά του Ην. Βασιλείου! Φωτογραφίες

Τι ανακοινώθηκε από τη Vodafone

Η Vodafone είναι η πρώτη εταιρεία τηλεπικοινωνιών που ανακοίνωσε αυξήσεις τιμών, μεταθέτοντας το βάρος από το ενεργειακό κόστος στους καταναλωτές. Συγκεκριμένα από 1η Απριλίου:

  • Στα προγράμματα συμβολαίου ιδιωτών οι αυξήσεις θα ξεκινούν από το 1 ευρώ και θα φθάσουν τα 5.99 ευρώ στα περισσότερα πακέτα unlimited
  • Στα επαγγελματικά συμβόλαια η αύξηση θα ξεκινά από το 1.91 ευρώ στο my Business 1 και φθάνει τα 12.69 ευρώ στο My Business Red 4
  • Αυξάνεται και η τιμή της υπηρεσίας διεθνών κλήσεων προς ΕΕ από 2.20 ευρώ σε 3.90 ευρώ.

Οι νέες χρεώσεις ξεκινούν από την 1η Απριλίου. O CEO της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης από το καλοκαίρι είχε δηλώσει ότι υπάρχει ανάγκη για αυξήσεις στις τηλεπικοινωνίες για να υλοποιηθούν οι νέες επενδύσεις.

«Στην Ελλάδα μέχρι σήμερα δεν είναι εφικτό να υπάρξουν αυξήσεις λόγω πληθωρισμού αν και ισχύει σε πολλές χώρες της ΕΕ. Δεν μπορούν οι πάροχοι να παίρνουν όλο το κόστος. Ο κλάδος είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρος, έχουμε σοβαρό πληθωρισμό στα υλικά και στο εργασιακό κόστος Το κόστος υλικών και ενέργειας και το εργατικό προσωπικό είναι πολύ υψηλότερο από τον πληθωρισμό. Πρέπει να δούμε την επόμενη ημέρα για να ανταπεξέλθουμε εμείς που κάνουμε τις επενδύσεις σε περιβάλλον σαν αυτό που ζήσαμε τα δύο τελευταία χρόνια. Υπάρχει αντικειμένικό πρόβλημα, συμπλήρωσε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να του πει κανείς ότι στην μισή χώρα δεν πιάνει σήμα η εταιρία του η όχι ? Θα του πει κανείς ότι η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι σαν τον Σεφερλή? Καθόλου αστεία και πολλές φορές κακόγουστη? Η όχι θα τους πει κανείς οτι πληρώνουν υπαλλήλους για πολλαπλά πόστα 900€ ευρώ ο μισθός πωλητή είναι 1500 ? Η όχι
    ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΚΑΝΕ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΛΗΡΊΣΕΙΣ ΚΑΗΜΈΝΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.