Οι φήμες και τα leaks για το foldable iPhone πληθαίνουν και περιμένουμε σύντομα η Apple να παρουσιάσει το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone. Στα τελευταία νέα έχουμε μία αναφορά από το Apple Insider που λέει ότι θα έχει self-healing οθόνη.

Σύμφωνα με μία πατέντα που ανακάλυψε η ιστοσελίδα, η οθόνη του foldable iPhone θα μπορεί να διορθώνει φυσικέ φθορές, όπως γδαρσίματα, πιο βαθιές γρατσουνιές, βαθουλώματα, και άλλα, από μόνη της.

Η πατέντα ονομάζεται “Electronic Devices With Flexible Display Cover Layers” και περιγράφει μεθόδους για την αποφυγή σοβαρής ζημιάς και την επιδιόρθωση μικρών βλαβών. Περιγράφει μία οθόνη με μίξη από εύκαμπτες και άκαμπτες περιοχές που έχει την ικανότητα να επιδιορθώνεται μόνη της. Ωστόσο δεν αναφέρει καθόλου πώς λειτουργεί όλο αυτό.

Αν ποτέ η Apple βγάλει ένα foldable iPhone με αυτή την τεχνολογία αυτό θα είναι στο μακρινό μέλλον, γιατί οι αναφορές μέχρι τώρα λένε ότι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας θα έχει δύο οθόνες όπως το Surface Duo της Microsoft.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.