Μπορεί να μην έχουμε γνωρίσει ακόμη τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro, ωστόσο ήδη η προσοχή του διαδικτυακού τύπου στρέφεται στα επόμενα iPhones και ειδικότερα στη σειρά iPhone 16.  Αν οι πληροφορίες τελικά επαληθευτούν, τότε το iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα είναι το μεγαλύτερο iPhone μέχρι σήμερα. Φυσικά, θα καλύψει με τον καλύτερο τρόπο αυτούς που θέλουν μεγαλύτερο χώρο στην οθόνη, ωστόσο θα έχει και ένα πρόσθετο πλεονέκτημα. Περισσότερο χώρο για άλλα εξαρτήματα στο εσωτερικό του.

Ειδικότερα, πιστεύεται ότι το iPhone 16 Pro θα καταφθάσει με μια 6.3 ιντσών οθόνη, ενώ στο iPhone 16 Pro Max το μέγεθος θα ανέβει στις 6.9 ίντσες. Τις ίδιες πληροφορίες επιβεβαιώνει και ο Μark Gurman του Bloomberg, ο οποίος τονίζει χαρακτηριστικά ότι αναμένει τις Pro εκδόσεις του iPhone να μεγαλώσουν ως προς τη διαγώνιο.

Τα μεγαλύτερα αυτά iPhone θα δώσουν στην Apple τη δυνατότητα στην Apple να χωρέσει περισσότερα εξαρτήματα, όπως η νέα periscope camera, αν και αυτή θα περιορίζεται μόνο στο iPhone 15 Pro Max το 2023. Ένα μεγαλύτερο iPhone 16 Pro και Pro Max θα διαθέτει και έναν μεγαλύτερο αισθητήρα συγκεκριμένα 1/1.14 ιντσών σε σχέση με τον 1/1.28 ιντσών αισθητήρα των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.