Και να που έφτασαν τα Χριστούγεννα.. Με την μυρωδιά των Χριστουγέννων οι πρώτοι συνειρμοί που μου έρχονται στο μυαλό είναι μελομακάρονα, κουραμπιέδες, στολίδια γιρλάντες, έλατο, Άγιος Βασίλης, δώρα. Δώρα;; Τι δώρα; Ιδού η απορία. Ποιος είναι κατάλληλος προορισμός για να έχω τη δυνατότητα να επιλέξω ταυτόχρονα, δώρα για τη μαμά,  τον μπαμπά, τον ανιψιό μου, το έτερον μου ήμισυ και το αφεντικό μου; Μα φυσικά δεν υπάρχει καλύτερος προορισμός από τον Κωτσόβολο! Και μάλιστα με τον οδηγό δώρου του Secret Santa από τη σελίδα του Κωτσόβολου, δεν θα χρειαστεί να περπατήσω ούτε δυο μέτρα μακριά από τη ζεστασιά του καναπέ μου.

Έχοντας κάνει είσοδο τον οδηγό δώρου Secret Santa παρατηρώ την επιλογή « Βρες το τέλειο δώρο». Έτσι λοιπόν ξεκινάμε από τα «εύκολα». Δώρο για το Big Boss. Βάζω στο πεδίο τιμής  έως 50 ευρώ και επιλέγω αναζήτηση. Βρίσκω ένα δώρο στη κατηγορία Office που θα τον βοηθήσει να κάνει την δουλειά του καλύτερα και ταυτόχρονα την ζωή μας πιο ήρεμη. Μεταξύ μας… και πολύ του είναι με τόσο πήξιμο που έχω φάει.

Για την αγαπημένη μου μανούλα, που εδώ και χρόνια ταΐζει συγγενείς και φίλους, πατάω στην κατηγορία Home Chef και επιλέγω το κατάλληλο εξοπλισμό  για την καλύτερη μαγείρισσα του κόσμου.

Για τον ανιψιό μου που δηλώνει gamer και YouTuber, πατάω στην επιλογή gamer και του παίρνω τους τελευταίους τίτλους παιχνιδιών, για συναρπαστικό gaming την περίοδο των διακοπών.

Και τώρα το πιο δύσκολο δώρο… Αυτό για το έτερον μου ήμισυ. Πατάω στην επιλογή Cosmopolitan  για να διαλέξω ένα ωραιότατο smartwatch. Αυτομάτως το επιχείρημα «δεν άκουγα το κινητό» καταρρίπτεται.

Έτσι λοιπόν Χριστούγεννα σημαίνουν Κωτσόβολος και Κωτσόβολος ίσον Secret Santa. Έτσι λοιπόν, χάρη σ’αυτό κατάφερα να επιλέξω τα σωστά δώρα για όλους, εύκολα και γρήγορα από την θαλπωρή του σπιτιού μου,  ώστε να μου μείνει χρόνος για να περάσω με αυτούς που έχουν πραγματικά σημασία. Για τη νέα χρονιά χρίζομαι επάξια Άγιος Βασίλης και ας μην έχω έλκηθρο ούτε ταράνδους. Τώρα που το σκέφτομαι λες να τα πουλάει και αυτά ο Κωτσόβολος;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.