Ο νοτιοκορεάτικος τεχνολογικός γίγαντας πρόκειται να λανσάρει τα flagship smartphones Galaxy S23 series τον Φεβρουάριο. Εντωμεταξύ, από ότι φαίνεται, θα πραγματοποιήσει ένα ακόμα event στο οποίο θα παρουσιάσει τα νεότερα μοντέλα της σειράς Galaxy A, όπως το το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy A54.

Δημοσιεύοντας μία αφίσα, η Samsung αποκάλυψε ότι στις 18 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσει ένα event στο οποίο θα παρουσιάσει τα νέα Galaxy A και το πόσο φοβερή είναι η 5G εμπειρία. Δυστυχώς, δεν περιμένουμε να δούμε το Galaxy A74, καθώς πηγές αναφέρουν ότι τα A7x σταματούν οριστικά.

Παρ’ όλα αυτά, στο συγκεκριμένο event περιμένουμε να δούμε το οικονομικό Galaxy A14 5G, το εξαιρετικό Galaxy A34 5G, και κυρίως το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy A54 5G που θα πάρει τη θέση του Galaxy A74 ως το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Galaxy A. Μένει να περιμένουν την ημέρα του event.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.