Μια ιδιαίτερη δημοπρασία “τρέχει” αυτές τις μέρες στην ιστοσελίδα RR Auction. Τι πωλείται; Η αίτηση για δουλειά του Steve Jobs από το μακρινό 1973! Αυτή τη στιγμή η υψηλότερη προσφορά είναι 50.000 δολάρια, με την προθεσμία να λήγει στις 15 Μαρτίου.

Το έγγραφο είναι γραμμένο στο χέρι από τον τότε 18χρονο Jobs. Με μια γρήγορη ματιά καταλαβαίνει κανείς την αγάπη του για τον τομέα της τεχνολογίας. Παρόλο που δεν μάθαμε σε ποια εταιρεία έγινε η συγκεκριμένη αίτηση, ο Jobs εργάστηκε στην Atari το 1974.

Το εντυπωσιακό είναι πως τρία χρόνια μετά από την αίτηση αυτή, θα ξεκινούσε την Apple μαζί με τον Steve Wozniak. Το 1980 – επτά χρόνια μετά από την αίτηση – θα γινόταν εκατομμυριούχος, ενώ το 1981 η εταιρεία είχε έσοδα 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Πλέον βρισκόμαστε 34 χρόνια μετά και η Apple είναι η εταιρεία με την μεγαλύτερη αξία παγκοσμίως. Η αξία της αγγίζει τα 900 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.