Σε περίπτωση που δεν τον γνωρίζεις, το CoverScreen OS είναι ένα app που προσθέτει πολλές νέες δυνατότητες στην εξωτερική οθόνη των Samsung Galaxy Z Flip 3 και Z Flip 4. Τώρα, ο προγραμματιστής της εφαρμογής παρουσιάζει μία νέα έκδοση που εκτοξεύει τη λειτουργικότητα της εξωτερικής οθόνης του Oppo Find N2 Flip.

Οι δυνατότητες που προσθέτει το CoverScreen OS στην εξωτερική οθόνη του Oppo Find N2 Flip είναι τόσο πολλές που στην κυριολεξία τη μετατρέπει σε ένα μικρό smartphone που είναι τοποθετημένο στο σώμα του πάνω τμήματος του clamshell foldable smartphone.

Περιμένουμε ότι κάτι αντίστοιχο θα δούμε και στην οθόνη του Samsung Galaxy Z Flip 5, όταν αυτό κυκλοφορήσει και ο προγραμματιστής αναβαθμίσει την εφαρμογή του για να ενσωματώσει ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά σε αυτή. Βέβαια, δεν γνωρίζουμε τι ετοιμάζει η Samsung. Μέχρι τότε, ρίξτε μία ματιά στα παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.