Η Xiaomi προσπαθεί να φτιάξει τη μεγαλύτερη σειρά smartphones που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι τα Redmi Note 9 είναι ήδη πέντε και μέσα στο Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει ακόμα δύο ή τρία μοντέλα. Τα μοντέλα αναμένεται να είναι το Redmi Note 9 5G, το Redmi Note 9 Pro 5G, και ένα ακόμα 4G.

Τον τελευταίο καιρό έχουν διαρρεύσει πολλά για τα smartphones, κάποια πέρασαν από την TENAA, πολλοί leakers αποκαλύπτουν χαρακτηριστικά, και η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορία είναι ο Νοέμβριος, ενώ τα Redmi Note 10 θα κυκλοφορήσουν το 2021.

Σύμφωνα με tipsters, το Redmi Note 9 5G θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου στην Κίνα, θα έχει Dimensity 800U, και θα κοστίζει CNY 1.000 ή κάπου στα 128 ευρώ. Την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει και το Redmi Note 9 Pro 5G με Snapdragon 750G, Samsung HM2 108MP κύρια κάμερα, και τιμή CNY 1.500 ή κάπου στα 192 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.