Το Netflix ισχυρίζεται ότι τα μέτρα κατά του password sharing αποδίδουν και μάλιστα δίνει τους αριθμούς που υποστηρίζουν την εν λόγω άποψη. Πιο συγκεκριμένα, κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για το δεύτερο τρίμηνο του 2023 το Netflix ανέφερε ότι κατάφερε να κερδίσει 5.9 εκατομμύρια συνδρομητές.

Το Netflix λάνσαρε πρόσφατα πλήθος αλλαγών στη πλατφόρμα της. Πιο συγκεκριμένα, επέβαλλε περιορισμού στο password sharing προκειμένου να περιορίσει τη χρήση του Netflix σε ένα λογαριασμό ανά νοικοκυριό, ενώ τα μέτρα έρχονται και σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές όπου δραστηριοποιείται η υπηρεσία.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις και από όσα έχουν γίνει γνωστά, η πλατφόρμα θα ξεκινήσει να ενημερώνει τους χρήστες με email που θα στείλει τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα το Netflix επισημαίνει δεν θα υποστηρίζει sub accounts για να μην κάνει τα πράγματα περίπλοκα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.