Καθώς η Apple συνεχίζει να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των νέων iPhone 13 σε παγκόσμιο επίπεδο, η εταιρεία προωθεί παράλληλα όλα τα νέα features των ολοκαίνουργιων συσκευών. Και μόλις πριν από λίγες ώρες, η εταιρεία ανέβασε στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες με το νέο ultra wide φακό της οικογένειας iPhone 13 σε μια προσπάθεια να πείσει για τις εξαιρετικές του φωτογραφικές του ικανότητες.

Η Apple επιστράτευσε έξι φωτογράφους για να προβούν στη λήψη φωτογραφιών με τα νέα iPhone 13 και iPhone 13 Pro. Αποτυπώνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τους διαφορετικούς συνδυασμούς που οι χρήστες μπορούν να κάνουν με τον ultra wide.

Η εστίαση αυτή της Apple στον ultra wide εξηγείται και από το γεγονός ότι αυτός φέρει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Για παράδειγμα από το iPhone 12 στο iPhone 13, ο νέος ultra wide αισθητήρας μπορεί να συλλέξει κατά 47% περισσότερο φως, ενώ στο iPhone 13 Pro ο ultra wide μπορεί να βελτιώσει τη φωτογραφία κατά 92% σε σκοτεινά περιβάλλοντα.

Δες εδώ το Post με τις φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΠΗΓΗ9to5mac
Προηγούμενο άρθροiPhone SE 3: Το φθηνότερο 5G iPhone
Επόμενο άρθροΤα νέα Amazfit GTR 3, GTR 3 Pro και GTS 3 ανακοινώθηκαν και τα σπάνε!
Βαλάντης Κουμπούρας
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. για τους πλουσιους ΔΕΝ υπαρχουν τετοια διλημματα.
    προσωπικα, θα αγοραζα μια DSLR γυρω στα 3 κατοσταρικα και θα εβγαζα καλυτερες φωτογραφιες σε βαθος χρονου που θα ειχα ξεχασει ποτε αγορασα την καμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.